Comparatie intre Moatoare de Cautare Romanesti

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Comparatie intre Moatoare de Cautare Romanesti.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Stefan Brad

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

Detalii site www.arhivarul.ro

Titlu site: :: Motor de cautare specific romanesc. Romanian Search Engine - Arhivarul.ro

Adresa Web: www.arhivarul.ro

Descriere: Arhivarul.ro - Motor de cautare romanesc si catalog web. Pagini web din Romania. Inscriere gratuita site-uri tau in motorul de cautare Arhivarul.ro.

Categorie: Top ::» Internet ::» Motoare de cautare

Cuvinte cheie (keywords) : arhivarul, motor, cautare, romanesc, catalog, web. romanian, search, engine, keywords

Data adaugare: 19.02.2007

Nume de contact: krimket

Email :

Nr. vizite 217

Preview

Serviciul Arhivarul.ro pune la dispozitie posibilitatea de a publica link-uri, websites, homepages, continuturi in WWW si din Internet, fara sa poata influenta aceste continuturi. Chiar si prin controlul acribic al echipei de redactie nu garantam pentru continuturile paginilor web indexate aici. Raspundere in totalitate pentru aceste continuturi este de partea Webmaster -ului sau Administratorului de website al site-ului respectiv.

Motorul de cautare Arhivarul.ro respinge listarea sau indexarea, iar utilizatorii care se obliga sa nu propuna spre indexare site-uri care au urmatorul continut sau site-uri care redirectioneaza inspre alte websites cu acest continut: cracks, warez, porno, dialer, instigatii la ura, rasism, etnice, apartenenta religioasa, materiale care contin virusi, viermi (troiani) sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie, materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator fie persoana fizica sau juridica, informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, aceasta incluzand si furnizarea de informatii despre modul de fabricare, achizitionare sau asamblare a bombelor, grenadelor sau altor tipuri de arme si crearea de site-uri "crush", materiale ce promoveaza ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau promovarea oricarui act de cruzime fata de animale, orice materiale ar incalca legea sau legislatia in vigoare a Romaniei.

inMotion srl, platforma Arhivarul.ro, echipa de redactie cat si celelalte proiecte, programe, sisteme, websites ale societatii inMotion srl nu preia nici o raspundere pentru eventuale daune (chiar si prin urmarea) prin folosirea platformelor sau continuturilor platformelor noastre. Tot asa nu garantam pentru succese sau pierderi efectuate prin sau pe platformele societatii noastre de internet.

Nu se garanteaza in nici un caz preluarea, indexarea sau inregistrarea site-ului propus in Indexul motorului de cautare. Respingerea propunerilor, care se face fara invocarea de motive pro si contra, este unul dintre drepturile noastre de baza!

Implementarea si prezentarea reclamei, promotiilor si ofertelor Dumneavoastra pe site-urile noastre se fac in concordanta cu preturile si durata stabilita de echipa de redactie a sistemului nostru. Dreptul de a modifica, scurta sau mari formele promotionale trimise sau puse de Dumneavoastra la dispozitie, ne apartine. Detinatorul promotiei sau reclamei respective este raspunzator pentru corectitudinea datelor atat legate de legislatia in vigoare cat si a redirectionarii corecte a link-urilor implementate. Reclama pentru site-urile implementate la §2 se resping categoric!

Datele personale ale utilizatorilor se folosesc de inMotion srl numai la pentru interese interne. Urmatoarele date sunt de inMotion srl salvate: Numele, Adresa, Telefon- si Telefax, E-Mail, Datele bancare, Domain. Predarea acestor date mai departe se face numai prin baza contractuala si se poate folosi pe termen limitat sau nelimitat, parti prevazute in contractele respective. Utilizatorul este de acord cu contactul prin sponsorii sau intermediarii acestuia via Telefon sau E-Mail.

Prin inregistrarea unui link, site, pagina personala, website, pagina web in baza de date a motorului de cautare Arhivarul.ro, sunteti de acord cu primirea buletinului de stiri al acestui serviciu.

Buletinul de stiri este trimis la intervale de timp nedeterminate si poate contine informatii despre acest site, reteaua site-urilor companiei noastre cat si informatii cu aspect publicitar apartinator ofertantilor/partenerilor nostrii.

Pentru dezabonarea buletinului de stiri, utilizatorul poate trimite prin *reply* buletinul primit fara nici o motivare catre echipa de suport. Adresa eMail a acestuia va fi imediat radiat din baza de date.

Inchiderea programelor, sistemelor si/sau site-urilor apartine de drepturile noastre fundamentale si se poate face fara a fi anuntati. Nu preluam garantia pentru functionalitatea sistemelor in medie de 100% sau a contactarii site-urilor aici indexate.

In cazul in care inmotion SRL doreste sa schimbe acest regulament, aceste schimbari nu sunt anuntate utilizatorilor. In cazul in care o regula incalca sau nu este valabila in fata legislatiei in vigoare, aceasta se exclude , iar regulamentul ramane valabil. Daca o parte sau o fraza a uneia dintre reguli nu este valabila in fata legislatiei in vigoare, aceasta se adapteaza si se interpreteaza conform legislatiei curente, iar cealalta parte ramane valabila. inMotion srl isi rezerva dreptul sa adapteze o regula la legislatia in vigoare in favoarea regulamentului descris mai sus.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comparatie intre Moatoare de Cautare Romanesti.doc