Crearea unei Baze de Date in Oracle

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Crearea unei Baze de Date in Oracle.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Bologa Cristian

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

In ziua de azi automobilul este o necesitate nu un lux, datorita nevoii de deplasare rapida prin orasele din ce in ce mai mari cat si in afara localitatilor.Si cum foarte putini isi permit un sofer personal , multi dintre noi ne alegem singuri sa ne conducem automobilele.

Primul pas care trebuie facut este alegerea unei scoli de conducere potrivite.A conduce nu este prea mare inginerie dar deplasarea moderna cu automobilul nu trebuie sa reprezinte un pericol pentru nimeni.

Institutia noastra “B&B Driver Schools” este o scoala particulara de soferi care detine un personal calificat si cu experienta cu incepatorii in ale sofatului.Sub indrumarea noastra veti putea dobandi permisul de conducere inca de la prima examinare si in plus de asta, veti dobandi indeletnicirea sofatului, astfel incat semnul de incepator va fi numai formal dup ace terminate scoala.

Al doilea pas este alegerea unei masini.Puteti alege dupa preferinte dintr-o gama variata de masini din cadrul scolii precum:Hyunadai,VW Golf V, Dacia Logan, Opel Astra.

Diversi instructori tin cursul de legislatie pe care elevii sunt rugati sa le urmeze deoarece le vor fi de mare ajutor.Avem echipamente specializate si o serie larga de chestionare puse la dispozitia fiecarui incepator.

Dupa terminarea cursurilor atat practice cat si teoretice fiecare elev o sa urmeze un examen la ambele probe care trebuiesc promovate cu success pentru a obtine permisul de conducere.Proba teoretica o sa se dea pe calculator iar proba practica o sa se dea alaturi de un politist pe masina aleasa. Daca examenul nu este promovat cu succes exista un termen de 15 zile in care elevul poate sa-si revizuiasca cunostiintele si sa se intoarca la o noua testare.

Diagrama ERD (Entity-Relationship-Diagram)

Schema bazei de date normalizata

Tabela instructor stocheaza date personale despre instructor. Am ales campul cnp sa fie cheie primara si campurile adresa,nr_telefon si data_atestat sa fie campuri obligatorii.

Tabela elev stocheaza date despre elevii care urmeaza aceasta scoala.Am ales campul id_elev sa fie cheie primara, campul varsta obligatoriu iar adresa si nr_telefon sa fie campuri optionale.

In entitatea masina se stocheaza date despre masinile cu care firma lucreaza.Am ales campul nr_inmatriculare sa fie cheie primara, campul obligatoriu sa fie modelul masini si campul culoare sa fie optional.

In entitatea curs se stocheaza date despre cursurile care le vor tine instructorii si durata acestora. Am ales campul id_curs sa fie cheie primara si campul optional durata.

In tabelul traseu se stocheaza date despre durata si lungimea traseelor pe care elevii le vor parcurge. Am ales campul id_traseu sa fie cheie primara si campurile durata si lungime obligatorii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea unei Baze de Date in Oracle.doc

Alte informatii

Modul de creare a bazei de date "Scoala de Soferi" in Oracle.