Home Networking

Imagine preview
(9/10 din 7 voturi)

Acest referat descrie Home Networking.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Calculatoare, Automatica, Inteligenta Artificiala, Retele

Extras din document

Probleme de design

Dispozitivele de comunicare si divertisment prezinta dificultati mai mari decat a conecta PC-uri si imprimante in retea, din mai multe motive. Sa presupunem ca se doreste instalarea unor boxe digitale intr-o locuinta prin intermediul retelei locale.

- coerenta semnalului in timpul auditiei este critica, altfel efectul stereo sau sorround se pierde

- trebuie sincronizate playerele pentru a se evita efecte nedorite de cor, ecouri etc.

- sinconizarea intre continutul video si cel audio in cazul materialelor multimedia

Chiar si aplicatiilde de telefonie VoIP pot deveni complexe in cazul in care se doreste instalarea mai multor astfel de telefoane, deoarece utilizatorii doresc ca telefonul sa se comporte exact ca cel obisnuit.

Adaugarea sau scoaterea din retea a dispozitivelor (de o varietate mare) trebuie sa asigure functionarea neintrerupta a operativitaitii retelei.

Consumatorii, fie proprietari sau chiriasi de case, apartamente, barci etc., sunt utilizatori potentiali ai tehnolgiilor de “home networking”. Ei sunt interesati doar de simplicitatea, functionalitatea, fiabliltatea, securitatea si costul scazut a solutiei de retea.

Providerii de servicii vor depinde de tehnologiile noi pentru livrarea serviciilor avansate

Constructorii de locuinte vor facilita integrarea retelei in case printr-un design inteligent al infrastructurii. Valoarea unei case va creste astfel ca rezultat al includerii tehnologiei de suport pt retea.

Distribuitorii continua sa joace un rol important in raspandirea de noi tehnologii pentru consumatori. Ei trebuie sa devina familiari cu aceste solutii. Ei mai au rolul de a hotari ce tehnologie va prospera si care se va stinge.

Autorii si proprietarii joaca deja un rol major in evolutia “home networkingului”.

Astazi, companiile media au adoptat strategia de “asteapta si vezi” inainte de a investi masiv in noile servicii bazate pe “home-network”.

Producatorii de echipamente participa prin definirea de standarde deschise pentru accelerarea pietei. Ei vor sa vie siguri de cererea de echipamente al caror cost va creste intr-o prima faza. Apoi va scadea, odata cu aparitia unui set de standarde.

Fisiere in arhiva (1):

  • Home Networking.doc