Practica in Informatica - Salon de Infrumusetare

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Practica in Informatica - Salon de Infrumusetare.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 9 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

Denumire firma : New Style

Adresa site: http://practica.cabanova.ro/

Domeniu de activitate : servicii de infrumusetare

Proiectul este realizat in aplicatia de generare a site-urilor web: CabanovaXL

Iti doresti sa fii in armonie cu tine? Iti imaginezi un loc linistit intr-o ambianta deosebita? Iti imaginezi un loc unde oamenii vorbesc frumos, te respecta si te ajuta sa iti rezolvi problemele de sanatate, sa te relaxezi sau sa iti remodelezi corpul?

Firma "New Look" considera ca fiecare persoana merita sa arate bine,de aceea noi oferim cele mai bun tratament intru-un salon de infrumusetare accesibil tuturor.

Serviciile de manichiura,pedichiura,masaj,hair-style,make-up sunt prestate de un colectiv specializat si motivat sa se afirme pe piata , sa fie cei mai buni in domeniu .

Pentru noi nu conteaza varsta, profesia sau veniturile clientilor ceea ce conteaza este imaginea pe care noi vrem sa le-o cream, de aceea multumim tuturor celor care vor alege sa fie sursa noastra de inspiratie.

Sa fii o persoana deosebita si apreciata pentru felul in care arati este dorinta oricarei persoane. Cu ajutorul aparatelor de ultima generatie si a personalului calificat, aceasta dorinta poate prinde contur in oglinda!

Dupa cateva sedinte te vei studia cu incredere si admiratie!

CabanovaXL

In era comunicatiilor digitale, prezenta pe Internet este mai mult decat un deziderat pentru orice gen de firma, indiferent de marime chiar si atunci cand resursele destinate acestei activitati sunt limitate. In sprijinul celor care nu poseda cunostinte profunde de web design sau resurse financiare substantiale vine serviciul CabanovaXL. Versiunea Beta a software-ului Cabanova a fost publicata pe internet in vara anului 2001 urmand ca in iulie 2004 sa fie lansata versiunea CabanovaXL. Aceasta este o versiune complet noua ce inglobeaza toate functiile necesare realizarii unor pagini de internet moderne si profesionale.

In vederea realizarii site-urilor web CabanovaXL utilizeaza tehnologia Flash. Utilizatorul are acces - prin intermediul oricarui browser care are instalat plugin-ul Flash - la o interfata asemanatoare cu cea a unei aplicatii Office, si foarte important,in limba romana. Urmatorul pas care trebuie parcurs este stabilirea coordonatelor site-ului: daca va cuprinde doar o animatie sau si pagini de sine statoare. In urmatoarea etapa se poate alege un template din multimea disponibila si se poate incepe personalizarea site-ului prin adaugarea de elemente grafice, text sau chiar si formulare. Toate aceste elemente constituitive ale unei pagini pot fi personalizate prin modificarea diferitilor parametri ai acestor elemente. Daca totusi combinatia cromatica a template-urilor nu este satisfacatoare, poate fi schimbata la fel cum pot fi modificate intr-o anumita masura si celelalte elemente. Dupa terminarea operatiunilor, site-ul proaspat creat poate fi publicat pe serverul CabanovaXL sau poate fi trimis pe e-mail, publicat la un furnizor, sau descarcat ca arhiva.

Avantajele serviciului CabanovaXL

• Operare facila fara cunostinte de programare.

• Editarea site-ului se face online. Nu sunt necesare software-uri de instalat.

• Crearea unui site profesional - doua optiuni de publicare (format flash si/sau format HTML)

• Software-ul este in mod constant imbunatatit cu noi functii si module.

• Design profesional prin template-urile disponibile.

• Individualitatea site-ului tau prin propriul design. (Software-ul este foarte flexibil, oferind nenumarate posibilitati de design, astfel incat fiecare site capata propriul stil).

• Librarie gratuita de poze si sunete. Fara costuri suplimentare pentru poze si sunete. Cautarea pozelor si a sunetelor s-a terminat in sfarsit.

• Librariile de sunete si poze sunt extensibile separat.

• Cand schimbi template-ul de design, tot ceea ce a fost publicat, cum ar fi poze si text, raman intacte.

• Afisaj independent de browser si sistem de operare.

• Nu ai nevoie de un domeniu al tau - site-ul este publicat gratuit la http://utilizator.cabanova.ro

• Daca ai deja un domeniu, poti sa faci upload la paginile create cu CabanovaXL.

• Ajutor si suport online.

Functiile CabanovaXL

Editorul CabanovaXL inglobeaza toate functiile majore de care este nevoie pentru a realiza un site modern si profesional:

*Formular de contact

* Guestbook

*Galerie Poze

Se poate realiza o galerie de poze profesionala extrem de repede. Spre deosebire de alte albume de poze online, posibilitatile de editare sunt mult extinse, avand control asupra modului in care arata galeria de poze. In plus puteti va puteti folosi de facilitatile oferite: Upload via Email, Upload via MMS sau Upload Multiplu folosind Java Multiple Upload Plugin. Slideshow-ul incorporat ofera vizitatorilor posibilitatea de a vedea poza cu poza fara sa fie nevoie sa mai apase pe vre-un buton. Pozele introduse in site trebuie sa fie optimizate ca marime (kb) si ca dimensiune (pixeli). In acest sens se recomanda folosirea programului IrfanView care este freeware si face cam tot ce e nevoie pentru a avea poze optimizate pentru web.

Fisiere in arhiva (1):

  • Practica in Informatica - Salon de Infrumusetare.doc