Prezentarea Proiectului din MS - Access

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Prezentarea Proiectului din MS - Access.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Nicolae Viorel

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

Majoritatea sistemelor de baze de date actuale au ca model bazele de date relationate. Microsoft Access este un sistem de gestiune a bazelor de date relationate.

In sistemul de date relationale MS Access, datele sunt dispuse in tabele constuite din coloane (care sunt nimite campuri). Datele continute in fiecare coloana trebuie sa fie de un singur tip de data ca de exemplu Character, Number sau Date. O colectie de date corespunzatoare fecarei coloane a unui tabel se numeste inregistrare sau linie a tabelului.

Tabele diferite pot avea in comun o aceeasi colocan, caracterisica esentiala care specifica explicit o relatie intre doua tabele.

Voi prezenta proiectul “Informatizarea activitatii unei banci” care tine evidenta activitatii desfasurate de aceasta institutie contractele incheiate cu clientii, datele acestora alte informatii despre acestia.

Am inceput prin a crea tabelele relationate : Clienti, Contracte, Garantii, Incasari, Obligatii plata, Scrisoare garantie.

Fiecare tabel l-am creat cu urmatorii pasi: din fereastra Baza de date, am selectat Tabele si apoi Nou, Design View. Din vizualizare in mod de proiectare am definit fiecare camp din tabel. Pentru fiecare coloana a tabelului am completat Field Name, Data type si Description. In coloana Nume camp am tastat un nume unic pentru camp, in coloana Tip Date am ales varianta potrivita: text, numar, data. Am completat datele corespunzatoare fiecarui camp, am selectat campul pentru care am dorit sa definesc o cheie primara si apoi am salvat tabelul sub un nume. Am putut apoi introduce date in tabelele create.

Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Proiectului din MS - Access.doc

Alte informatii

Universitatea LUCIAN BLAGA, Sibiu Facultatea de Stiinte Economice