Proiect Excel

Imagine preview
(5/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Proiect Excel.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 30 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ion Ghiorghiu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

Pentru a realizea foii de calcul in MS-EXCEL,am incercat sa evidentiez situatia vazarilor realizate de catre firma S.C. Ambient S.R.L. catre clientul IHORA in decursul lunilor ianuarie-august 2006. Am evidentiat atat vanzarile pe baza de factura fiscala cat si cele pe baza de bon fiscal.

Odata deschisa foaia de lucru in MS-EXCEL am selectat celulele A1, B1 si C1 apoi din optiunea Format Cells –Alignment am centrat si alipit cele trei celule pentru a introduce numele firmei careia am realizat situatia.

Tot din optiunea Format Cells am ales fontul celulelor,marimea scrisului si tipul si a devenit astfel.

In randurile 3 si 4 ale coloanelor A, B, C, D, E si F folosind din nou optiunea Format Cells dupa selectarea celulelor, alipirea apoi centrarea textului si alegeraea fontului si caracteristicilor textului am introdus titlul tabelului.

Dupa ce am introdus titlul tabelului am realizat si capatul de table care arata astfel:

Coloana corespunzatoare numarului facturii a fost realizata pe doua celule precum A6 si B6,apoi in randul urmator dupa unirea celor doua celule din coloanele A si B prin tragere(Drag and Drop) pana la linia 25 am pregatit coloana pentru a introduce numarul facturilor centrat.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiect Excel.doc

Alte informatii

Universitatea LUCIAN BLAGA, Sibiu Facultatea de Stiinte Economice