Retele de Tip Internet - SiprNet, FidoNet, Internet

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Retele de Tip Internet - SiprNet, FidoNet, Internet.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

În 1994, Comunitatea de informaţii din SUA a elaborat si implementat propriul sau « intranet » intelink. Este o colecţie securizata, performanta si in continua dezvoltare, de reţele bazate pe tehnologie web care utilizează browsere web standard, precum Netscape Navigator si Internet Explorer. Intelink foloseşte tehnologii de reţea avansate pentru culegerea, analiza, protecţia şi difuzarea de date clasificare si tipuri de servicii dintre cele mai cunoscute fiind: Intelink – S, o baza de date secreta (SIPRnet)

SPIRnet – constituie principala legătura de comunicaţii pentru comandanţii militari si cei care acţionează pe pământ, mare şi aer;

Protocolul secret Internet Network Router (SIPRNET)

Secret Internet Protocol Router Network (SIPRNet) este un sistem interconectat de retele de calculatoare folosite de Statele Unite Departamentul Apărării şi Departamentul de Stat al SUA pentru a transmite informaţii clasificate (până la şi inclusiv informaţii clasificate SECRET ), prin intermediul TCP / IP protocol suită într-un mediu complet securizat .

De asemenea, Secret Internet Protocol Router Network (SIPRNet), oferă servicii, cum ar fi hipertext de acces de documente şi poştă electronică .

Concret, Secret Internet Protocol Router Network (SIPRNET) este Departamentul de cea mai mare reţea de apărare pentru schimbul de informaţii clasificate şi mesaje la nivel SECRET.

Acesta susţine comandă globală şi Sistemul de control, de Aparare Mesaj Sistem, si numeroase alte clasificate luptă şi aplicaţii de planificare.

Deşi SIPRNET utilizează aceleaşi proceduri ca de comunicaţii pe Internet, le-a dedicat şi criptate linii care sunt separate de toate celelalte sisteme de comunicaţii. Este omologul secret al sensibile dar neclasificate Internet Protocol router Network (NIPRNET) care prevede o interoperabilitate pentru a combate şi a aplicaţiilor de asistenţă neclasificate acces controlat la Internet.

Accesul la SIPRNET necesită un nivel de securitate SECRET sau mai mare şi pentru cine are nevoie de informaţii ce sunt disponibile numai pe SIPRNET.

Fisiere in arhiva (1):

  • Retele de Tip Internet - SiprNet, FidoNet, Internet.ppt

Alte informatii

Reţele de tip internet : SIPRnet, FidoNet, Internet