SPM Prototipul CMU

Imagine preview
(9/10 din 4 voturi)

Acest referat descrie SPM Prototipul CMU.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 5 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Calculatoare, Automatica, Inteligenta Artificiala

Extras din document

Carnegie Mellon are doua grupuri care lucreaza la un prototip special de circuit reconfigurabil numit PipeRench. Asta vine de la ``pipe'': teava (subliniind natura ``pipelined'' a circuitului) si ``wrench'': cheie franceza. Circuitul acesta se vrea o unealta generala pentru a scrie aplicatii ``pipelined''. Unul dintre grupuri lucreaza la proiectarea, depanarea si construirea unui circuit prototip si a interfetei sale cu un sistem de calcul (bazat pe o magistrala PCI), iar celalalt la un compilator care sa genereze cod pentru PipeRench. Între cele doua grupuri exista o oarecare independenta, în sensul ca, desi pentru moment compilatorul dezvoltat are ca singura tinta prototipul PipeRench, în mod ideal ar trebui sa fie usor portat si pentru alte feluri de circuite reconfigurabile, cum ar fi cele comerciale.

De la început au fost facute o serie de decizii în spatiul posibilelor design-uri, care limiteaza aplicabilitatea, dar fac problema tractabila. Ca oricînd în cercetarea stiintifica, nu este clar de la început ca aceste decizii au fost cele mai bune; numai viitorul va arata daca aceasta carare este profitabila, sau daca rezultatele vor fi foarte specifice.

Voi discuta pe scurt unele dintre deciziile mai interesante, pentru a ilustra natura unora dintre problemele întîlnite si solutiile oferite.

Aplicatii vectoriale

Principalele aplicatii care sunt tinta implementarii pe PipeRench sunt cele care aplica o aceeasi procesare relativ complicata asupra unui set mare de valori (unui vector). Exemple ideale: compresia, criptarea, codificarea, filtrarea de semnal, analiza statistica, etc. PipeRench va implementa atunci functiunea care trebuie aplicata repetat si datele vor fi trimise una cîte una spre el; la iesire se vor culege rezultatele.

Fisiere in arhiva (1):

  • Prototipul CMU.doc