Studiu Comparativ - Multifunctionale

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Studiu Comparativ - Multifunctionale.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 31 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Calculatoare

Extras din document

1.1 STUDIUL COMPARATIV AL SOLUTIILOR SIMILARE

Exista zeci de aparate multifunctionale care sunt produse de marile companii, multifunctionalele de birou, si anume:

- Multifunctionale Canon - multifunctionale inkjet si laser;

- Multifunctionale HP - multifunctionale laserjet si inkjet;

- Multifunctionale Epson - multifunctionale inkjet si laser;

- Multifunctionale Lexmark - multifunctionale inkjet si laser;

- Multifunctionale Oki - multifunctionale laser;

- Multifunctionale Xerox - multifunctionale laser;

Canon MF3110 pleaca; Canon MF3220 si MF3240

Unul denture multifunctionalele laser pentru birou, fara fax, mono si foarte accesibile ca pret(care a fost odata mai scump iar mai apoi s-a ieftinit pana la un pret extrem de accesibil) este Multifunctionalul Canon LaserBase MF3110. Cu o viteza de printare / copiere de 20 ppm/cpm, rezolutie de 600×600 dpi, 99 copii multiple max, scanner color flatbed si tonerul EP27, acest multifunctional a fost pentru mult timp unul dintre cele mai cerute multifunctionale laser si copiatoare de birou, pentru un tiraj de max. 10.000 pag. per luna.

Canon MF3220 si Canon MF3240contine si fax. Bineinteles, este modelul cu fax, Canon LaserBase MF3240, care, imediat dupa aparitia sa pe piata din Romania, a devenit un replacement best-seller pentru MF3110. Cateva detalii tehnice la MF3240:

viteza printare/copiere: 20 ppm/cpm;

PC Fax si fax standalone: 3 sec/pag, 33.6 kbps, memorie transmisie fax: 256 pag, dual access;

Scanner flatbed color CIS, 600×1200 dpi;

Copiator: copii multiple pana la 99 copii, zoom 50-200%;

Consumabile: EP27(2500 pag la o acoperire de 5%).

Multifunctionale Canon PIXMA(Bubble Jet Multifunctionals)

Multifunctional Canon PIXMA MP160 - inlocuieste multifunctionalul best-seller Canon PIXMA MP150, la un pret similar cu acesta. Acest MP160 este un multifunctional foto all-in-one care ofera printare, scanare si copiere color, in plus putandu-se printa fotografii si poze direct din orice camera foto compatibila PictBridge.

Multifunctional Canon PIXMA MP

Multifunctional Canon PIXMA MP180 - Desi nu de mult a aparut Canon MP170 pe piata, iata ca a iesit urmatorul model: Canon MP180, model nou la un pret accesibil, care ofera printare la calitate foto, copiere si scanare color. Se poate printa poze fara ca sa porniti calculatorul, din camerele compatibile PictBridge sau din cardurile de memorie folosind Photo Index Sheets.

Multifunctional Canon PIXMA MP460 - model ce il urmeaza in succes si calitate pe Canon MP450. Vizualizati si printati pozele usor si direct din cardurile de memorie cu ajutorul ecranului LCD color de 4.7cm. Printati direct din camera foto digitala sau telefonul mobil, fara ca sa utilizati calculatorul. Cu acest tip de multifunctional printati fotografii la calitate de laborator, avand de asemenea disponibile functiile de copiere si scanare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu Comparativ - Multifunctionale.doc