Ambalaje si Design - Students Sprit

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Ambalaje si Design - Students Sprit.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 15 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Cecilia Pop

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

Definitia data vinului de Oficiul International al Viei si Vinului este urmatoarea: "Bautura obtinuta pe calea fermentarii spirtoase integrale sau partiale a mustului de struguri". Este un lucru bine cunoscut ca in tarile cu o viticultura si vinificatie avansata - Franta, Germania, Spania, Italia etc. - termenul "vin" este aplicat doar pentru produsele din struguri.

Vinul

“Vinul este cea mai sanatoasa si mai igienica bautura”- Louis Pasteur. El nu este considerat drept una dintre sursele majore de energie din alimentatia omului.

Se poate conta pe vin ca imbogatitor in potasiu sau ca vitaminizant.

In afara unor vinuri demidulci sau dulci cu circa 12-70 g/l zahar rezidual, vinul dispune de alcool (9-13 vol.%) care intra in circuitul metabolic si constituie el insusi o sursa de energie.

Vinul se bea din placere si intra in toate dietele de alimentatie rationala ca insotitor al diferitelor mancaruri.

Este o adevarata stiinta asocierea vinurilor cu diferitele mancaruri.

In Franta, de exemplu, exista o meserie, aceea de somellier , omul care stie sa aleaga vinurile, stie sa recomande la fiecare mancare ce vin se potriveste, sau invers.

Vinul deci nu trebuie inteles in primul rand ca aliment ci ca un insotitor zilnic al mancarii in cadrul unei alimantatii rationale si sanatoase.

Vinul in consum In legatura cu modul in care vinul este pus in consum este normal sa existe rezerve asupra calitatii si stabilitatii vinului “varsat”, vandut direct din butoi si sa apara serioase indoieli asupra duratei sale de consum. Cu totul alte garantii de calitate si stabilitate ofera vinurile imbuteliate “la producator” , trecute in prealabil printr-un proces de conditionare, maturare si control. Acestea sunt vinurile de care consumatorii se pot apropia cu incredere, mai ales atunci cand ei afla, din cele scrise pe eticheta, ca este vorba despre produsele cu care ei s-au mai intalnit si pe care le apreciaza. Oricum , vinurile de inalt nivel calitativ , cu denumire de origine, nu pot fi altfel comercializate decat ca vinuri imbuteliate, deci ca vinuri pentru care garantia de calitate este maxima, iar riscul deprecierii prin pastrare este minim.

Fisiere in arhiva (1):

  • Ambalaje si Design - Students Sprit.ppt