Analiza Comparativa a Calitatii Laptopurilor Fata de Celelalte Produse Concurente Aflate pe Piata Interna cu Ajutorul Indicatorului Complex al Calitatii

Imagine preview
(9/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Analiza Comparativa a Calitatii Laptopurilor Fata de Celelalte Produse Concurente Aflate pe Piata Interna cu Ajutorul Indicatorului Complex al Calitatii.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 24 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Pascu Emilia

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domenii: Comert, Economie, Marketing

Extras din document

ANALIZA COMPARATIVĂ A CALITĂŢII TELEFOANELOR MOBILE FAŢĂ DE CELELALTE PRODUSE CONCURENTE, EXISTENTE PE PIAŢA INTERNĂ CU AJUTORUL INDICATORULUI COMPLEX AL CALITĂŢIICapitolul I (Introducere)

Analiza comparativă se utilizează pentru ierarhizarea produselor în funcţie de nivelul calităţii atins pe piaţa internă și externă, ţinând cont de mai multe criterii printre care propietăţiile esenţiale si eficienţa lor în utilizare,raportate la preţ.

Caracteristicile reprezintă propietăţile principale (esenţiale) ale unui produs.

Importanţa acestor analize derivă din faptul că efectuarea si publicarea lor vine în sprijinul consumatorilor privind fundamentarea deciziei de cumpărare.

Utilizează două metode:

A. Metoda clasică de ordonare pe caracteristici de calitate

B. Metoda indicatorului sintetic al calităţii

Capitolul II

Milioane de persoane din întreaga lume folosesc telefoane celulare.Acestea sunt niște instrumente minunate - cu un telefon mobil poţi vorbi cu oricine de pe Glob, de aproape oriunde.

Actualmente, telefoanele mobile pun la dispoziţie o arie vastă de funcţii, fiind adăugate permanent funcţii noi. În funcţie de modelul celularului, se pot:

- stoca informaţii despre persoanele cu care aveţi contact;

- întocmi liste cu sarcini sau cu ceea ce aveţi de făcut ;

- înregistra întâlnirile și seta reminder-ul;

- folosi calculatorul incorporat pentru calcule matematice simple;

- trimite sau primi e-mail-uri;

- obtine informaţii (știri, divertisment, cotaţiile bursei) de pe Internet;

- juca jocuri simple;

- integra alte aparate,cum ar fi PDA-uri,MP3 playere și receptori GPS.

II.1.Prezentarea firmelor producătoare:

- Apple este o corporaţie multinaţională americană producătoare de aparatură electrică care în anul fiscal 2006 a avut vânzări de 19.3 bilioane de dolari.Având sediul central în Cupertino, California,Apple creează și comercializează PC-uri (computer-e personale),media player-e portabile,software și accesorii hardware pentru computere. În categoria celor mai cunoscute produse ale companiei sunt incluse linia de PC-uri Mac,sistemele de operare Mac OS X și linia iPod,pentru care Apple pune la dispoziţie jocuri, muzică, videoclipuri și filme.

În primii 30 de ani de activitate,firma a purtat numele de Apple Computer.Însă pe 9 ianuarie 2007 termenul Computer a fost eliminat.La scurt timp după schimbare,compania a anunţat lansarea iPhone smartphone și a sistemului video digital Apple TV.Pentru o mulţime de motive,pornind de la politicile în materie de design și ajungând la campaniile de promovare,Apple și-a câștigat o reputaţie în rândul clienţilor care sunt neobișnuit de devotaţi companiei și brand-ului în sine.

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Comparativa a Calitatii Laptopurilor Fata de Celelalte Produse Concurente Aflate pe Piata Interna cu Ajutorul Indicatorului Complex al Calitatii.doc