Analiza Sistemului Logistic la Intreprinderea SC Service Industrial Chemical Cleaning SRL

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Analiza Sistemului Logistic la Intreprinderea SC Service Industrial Chemical Cleaning SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comert

Cuprins

1.INTRODUCERE
2.IDENTIFICAREA ACTIVITATILOR LOGISTICE
3.CLASIFICAREA SI EVALUAREA SERVICIILOR LOGISTICE
4.CAI DE RATIONALIZARE A SISTEMULUI LOGISTIC

Extras din document

1.INTRODUCERE

Compania Service Industrial Chemical Cleaning SRL, specializatã în activitãti si servicii de curatenie industriala si civila, dezinsectie si deratizare,pe lânga obiectul principal de activitate mentionat mai sus, este abilitatã sã desfasoare si activitãti de import-export de produse si echipamente specifice domeniului de activitate.

Sediul administrativ este situat în Bucuresti, strada Lt. Av. Negel Gheorghe nr. 12, sector 6 si se afla în proprietatea societatii.

Datele de identificare a companiei:

Sediul social-administrativ, Birouri, Punct de Lucru:

Strada Lt. Av. Negel Gh. Nr. 23, ap.1 si 2, sector 6, Bucuresti, Strada Lt. Av. Negel Gh. Nr. 12, sector 6, Bucuresti,

Tel: 021.411.49.09 / Fax: 021.411.49.66

Email: office@sic.ro

Nr. Reg. Com.: J40/15672/2008, C.I.F - 24466041, Atribut Fiscal RO

Cont IBAN: RO17BTRL04501202N55115XX – RON

Organigrama

Inca de la înfiintare, promovând un management performant, bine implementat si structurat la nivelul tuturor compartimentelor, si utilizând politici eficiente de marketing, societatea s-a impus ca o prezentã activã importantã pe piata serviciilor în domeniu.

Societatea dispune de o echipã de profesionisti si foloseste tehnici, echipamente si utilaje conforme cu standardele internationale si cu normele de mediu si protectie a muncii impuse de Uniunea Europeanã.

Politica companiei referitoare la calitate este aceea de a comercializa produse care satisfac pe deplin nevoile clientului, respectand in acelasi timp standardele, legile si reglementarile nationale si international. Compania este un lider în comercializarea urmatoarelor produse: insecticide, rodenticide, dezinfectanti, dizolvanti biologici, capcane adezive pentru monitorizarea si controlul daunatorilor din sectorul Sanatate Publica.

Managementul companiei a implementat si va pastra un sistem al calitatii care respecta standardul ISO 9001 : 2000. Service Industrial Chemical Cleaning a luat asupra sa scopul operational de a proteja mediul inconjurator de poluarea aerului, a apei si a solului.

Date financiare :

2008 2009 2010 (iunie)

Cifra de afaceri 2036 893419 683755

Numar personal 9 9 9

Profit -18059 22937 112683

2.IDENTIFICAREA ACTIVITATILOR LOGISTICE

Cuvantul logistica isi trage originea din anticul grecesc “logos”, care inseamna cuvant, calcul, motiv, speech (vorbire), discurs, proportie.

O definiție posibilă a noțiunii de logistică este aplicarea celor 6 P: Cantitatea potrivită a bunurilor potrivite, la timpul potrivit, de calitate potrivită, la costurile potrivite, la locul potrivit. Des mai apare si al 7-lea P cu informațiile potrivite tuturor participanților. În special în producția "just in time" prelucrarea de informații joacă un rol foarte important.

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Sistemului Logistic la Intreprinderea SC Service Industrial Chemical Cleaning SRL.docx

Alte informatii

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE BUCURESTI