Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1586
Mărime: 84.95KB (arhivat)
Publicat de: Nicolaie Tomescu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cristinel Vasiliu
Academia de Studii Economice Facultatea de Comert

Extras din referat

I – Introducere

Date de identificare Maxigel SRL

Nume firma: Maxigel SRL

Tip de activitate conform CAEN: Comert cu ridicata al altor masini si echipamente

Nr mediu de salariati: 101

Cifra de afaceri neta:39843653 lei

Profitul net: 479361 lei

Capital social subscris varsat: 190070 lei

Sediu administrativ & logistic:

Str. Laboratorului, nr. 29B

Tel.: (0244) 510 891

Fax: (0244) 599 438

Departamente: import (5 angajati), livrare (5 angajati), IT (1 manager), HR (2 persoane), contabilitate (8 angajati). Functiile de conducere in aceasta firma sunt cele ale unui director general, director executiv si director economic. Fiecare dintre punctele de lucru de la Ploiesti, Constanta, Iasi, Brasov, Sibiu, Pitesti, Cluj, Otopeni are cate un director de vanzari si agenti de vanzari.

Obiect de activitate

Grupul de firme Maxigel este una din cele mai importante organizatii din Romania care are ca obiect de activitate importul, comercializarea si prestarea de servicii privind utilajele alimentare. Peste 15 ani de activitate, experienta si nivelul de dezvoltare al companiei garanteaza clientilor siguranta investitiei.

Companiile ce fac parte din grup asigura dotari complete pentru sectoare de activitate distincte: Supermarket / Depozite Frigorifice, Restaurant / Bar / Hotel, Panificatie.

Compania are ca parteneri cei mai importanti producatori de utilaje, cu renume mondial, care furnizeaza cea mai avansata tehnologie in sectorul industriei alimentare, din tari ca Italia, Germania, Spania si SUA.

Istoric

Fondat in 1994 de prof. dr. ing. Gabriela Florescu si prof. Ilie Stefan, in efortul lor de adaptare la noile conditii politice si economice din Romania, grupul de firme MAXIGEL reprezinta evolutia naturala a initiativei si a dorintei de reusita a fondatorilor sai.

In 1998 Maxigel investeste in construirea unui sediu nou, de 2000 m², situat in Ploiesti. In acelasi timp compania isi desfasoara activitatea la standarde occidentale in Bucuresti si Pitesti.

In 2004 dezvoltarea continua, Maxigel deschizand 3 noi filiale in Constanta, Cluj-Napoca si Iasi. In 2005, prin deschiderea filialei de la Timisoara, compania ajunge sa beneficieze de cea mai extinsa retea de distributie si service din tara.

In 2006, prin extinderea sediului sau din Ploiesti, a ajuns sa dispuna de cel mai modern centru logistic si administrativ, cu o suprafata de 5000 m².

In 2007 Maxigel deschide o noua filiala la Sibiu, iar in martie 2008 deschide filiala de la Brasov.

Infrastructura puternica

La inceputul anului 2007, urmare a unei investitii de peste 2,5 mil Euro, compania a inaugurat in Bucuresti – Otopeni unul din cele mai mari showroom-uri de utilaje alimentare din Romania, de 2500 m², fiind totodata unul din cele mai mari si moderne din Europa.

In dorinta de a fi aproape de clienti, compania a dezvoltat o retea nationala de distributie prin showroom–uri proprii, fiecare dispunand de utilaje pe stoc si de echipe de interventie rapida. Acestea sunt geografic dispuse astfel incat sa acopere intreg teritoriul Romaniei. Astazi compania isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta, Sibiu, Iasi, Pitesti, Brasov si Timisoara.

Focus pe calitate

In 2007 MAXIGEL a obtinut recertificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001 din partea Societatii Germane de Certificare a Sistemelor de Management – DQS.

Utilajele oferite de Maxigel sunt in conformitate cu standardele, normele CE si legislatia nationala in vigoare.

Consultanta Tehnologica & Proiectare

Un rol important in cadrul companiei il are Departamentul de Consultanta Tehnologica si Proiectare. La Maxigel clientii beneficiaza, inca din faza de constructie, de consultanta oferita de personal certificat de catre TUV Rheinland Romania – specializat pentru managementul igienei in industria alimentara conform HACCP si ISO 22000 fiind proiectate si organizate fluxurile tehnologice specifice.

Firma realizeaza proiectele de amplasare conform fluxului tehnologic si tuturor normelor sanitar-veterinare precum si proiectele de utilitati.

Preview document

Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 1
Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 2
Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 3
Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 4
Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 5
Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 6
Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Analiza Sistemului Logistic la SC Maxigel SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Profilul Antreprenorului de Succes

Intre iunie 2005 si ianuarie 2006 in 13 state membre UE si in cele doua tari candidate – Romania si Bulgaria – s-a desfasurat o ancheta (Factorii...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Ai nevoie de altceva?