Business Plan - FE Galantry SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2617
Mărime: 1.89MB (arhivat)
Publicat de: Benone Alexe
Puncte necesare: 5

Extras din referat

I.Prezentarea societăţii

Sibiu str.Oituz nr. 31 jud. Sibiu

Motto-ul firmei este :„ Pune punct pe eleganţă „

Forma juridică de constituire este S.R.L.

Obiectul de activitate este comercializarea mărfurilor textile en-gros .

Capitalul social este de 500 000 lei fiind împărţit în 50 000 de părţi sociale fiecare având o valoare de 10 lei.Fiecare asociat (Petec Bogdan,Ciochia Claudia,Potcovel Roxana,Olariu Roxana si Ursu Maria) deţin un număr de 10 000 de părţi sociale.

Cifra de afaceri este de 125000 euro.

II.Istorcul afacerii

F.E. Galantry S.R.L a fost înfiinţată în anul 2006 de către colectivul clasei a XII-a A-RP având ca administrator pe Deaconu Viorica, fiind preluată în 2007 de către clasa a XII-a B-rp. Din anul 2009 urmând ca activitatea să fie reluată de clasa a XII-a A-RP,avândul ca administrator pe Petec Bogdan .

Conducere are o viziune nouă în desfăşurarea activităţii firmei venind cu proiecte şi viziuni deosebite în funcţionarea şi dezvoltarea firmei . Noua conducere a dat un nou suflu activităţii prin colaborarea cu furnizori de mare tradiţie în producerea mărfurilor texile , încrederea acordată angajaţilor şi mai ales colaborarea cu o casă de modă. Totodată noua conducere pune accentul pe promovare pentru că aceasta este vitală în supravieţuirea firmei într-un comerţ modern, dar în acelaşi timp nu neglijează produsele şi servicile oferite clienţilor

Din octombrie 2009 odată cu venirea noi conduceri firma are un depozit nou de 200 de metri pătraţi pe 2 nivele , care a costat 100 000 euro şi a fost achiziţionat integral din surse propri.

Bugetul de care F.E Galantry S.R.L dispune în următorul an este de 160 000 de euro , 75 % din acest buget provine integral din surse propri , iar restul de 25 % este acoperit de credite bancare, acest buget ne permite să ne dezvoltăm în mod rapid şi să acoperim toate acţiunile întreprinse de firma.

Administratorul firmei are studii superioare în domeniul economic şi fiecare departament este condus de către persoane cu studii superioare şi specializate în domeniul de activitate . Sediul organizaţiei este localizat pe str. Oituz nr. 31 Sibiu

În F.E. Galantry S.R.L predomină nivelul 3 de calificare ( tehnician ) , urmărindu-se o transformare şi inovare în domeniile Marketing , Financiar şi Resursele Umane .

Firma noastră a angajat doar muncitori calificaţi ( nivelul 2 de calificare ) pentru a satisface nevoile consumatorilor si pentru a asigura o buna funcţionare a activităţii comerciale

Pentru a-şi îndeplini cu succes obiectivele F.E. Galantry S.R.L dispune de un personal de conducere competent , implicat activ în dezvoltarea firmei . Aceştia trebuie să îşi folosească cunoştinţele profesionale , experienţa şi imaginaţia pentru a analiza , coordona şi pentru a găsi soluţiile cele mai potrivite pentru funcţionarea activităţii interne şi dezvoltarea firmei .

Structura organizatorică a F.E. Galantry S.R.L este constituită pe 3 nivele ierarhice care se află în strânsă interdepedenţă . Între aceste compartimente se stabilesc mai multe tipuri de relaţii organizatorice respectiv :

• Relaţii de coordonare : între compartimentul financiar şi cel de resurse umane

• Relaţii de autoritate : între director de marketing şi biroul de promovare

• Relaţii de reprezentare : între consilierul juridic care reprezintă firma în relaţiile cu instituţii ale statului şi cu clienţii

F.E. Galantry S.R.L îşi desfăşoară activitatea pe plan local , urmând să intre pe piaţa naţională în următorul an . Locul ocupat în piaţă este dat şi de produsele de calitate pe care firma noastră le-a vândut în piaţă . Acestea s-au bucurat de un real succes datorită calităţii şi încadrării în tendinţele actuale.

III Descrierea pieţei

Clienţii

F.E. Galantry S.R.L. vizează segmentul de piaţă al oamenilor cu venituri peste medie ,publicul ţintă fiind persoanele interesate de ţinuta lor, valorificându-şi educaţia şi cultura sau pur si simplu persoane cărora jobul le impune o îmbrăcăminte cu stil întrucât aceştia intră în contact cu furnizorii, clienţii, bănci şi inclusiv cu statul.

Pentru atragera clienţiilor F.E. Galantry are un plan bine stabilit. Oferindu-le acestora numeroase acţiuni şi promoţii menite să capteze atenţia spre o firmă cu stil în comercializarea marfurilor textile.

Una dintre aceste acţiuni este colaborarea cu o casă de modă care, această acţiune are menirea de a sporii servicile oferite de firmă.

O altă tehnică abordată de F.E. Galantry S.R.L pentru a atrage clienţii sunt cadourile promoţionale. O tehnică foarte bine primită în randul consumatorilor. Firma noastră oferă în cazul achiziţionării de rochii cadouri promoţionale cum ar fi : o esarfă sau mănuşi asortate la femei iar la bărbaţi o curea sau o cravată.

Firma noastră abordează un preţ direct proporţional cu calitatea. Costurile mari implică preţuri mari dar acest lucru nu ne împiedică să aplicăm reduceri de preţ. Una dintre strategiile noastre de marketing este ,, preţul săptămânii’’ în fiecare săptămână firma noastră oferă la jumătate de preţ o consumaţie completă pentru femei şi una pentru barbaţi, alte reduceri intervin in cazul schimbari sezoanelor

Preview document

Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 1
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 2
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 3
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 4
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 5
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 6
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 7
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 8
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 9
Business Plan - FE Galantry SRL - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Business Plan - FE Galantry SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Profilul Antreprenorului de Succes

Intre iunie 2005 si ianuarie 2006 in 13 state membre UE si in cele doua tari candidate – Romania si Bulgaria – s-a desfasurat o ancheta (Factorii...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Ai nevoie de altceva?