Despre Metro

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Despre Metro.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 4 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Fulea Nicoleta

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Comert, Marketing

Extras din document

METRO Cash & Carry Romania

Evolutia METRO Cash & Carry in Romania

METRO Cash & Carry a deschis primul magazin in Romania in Octombrie 1996. In urmatoarea decada, compania s-a concentrat pe extinderea retelei de centre de distributie, care s-a dezvoltat cu o viteza impresionanta. Astfel incat clientii profesionisti din Capitala au posibilitatea de a alege dintre patru magazine METRO Cash & Carry. In total, in Romania exista 23 de magazine, in urmatoarele locatii: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Bacau, Craiova, Baia Mare, Iasi, Suceava, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Targu Mures, Pitesti si Arad, cu o suprafata totala de vanzare de peste 158,000 de mp si un numar de 17.500 de produse comercializate in intreaga retea, in fiecare centru de distributie.

La sfarsitul anului 2006, METRO Cash & Carry Romania, a depasit cifra de 6,800 de angajati.

Cu o cifra de afaceri inregistrata in 2006 de 1,532 miliarde ¬, METRO Cash & Carry Romania ocupa locul 4 in Top 100 Romania - Companii Private atat din punctul de vedere al cifrei de afaceri, cat si al cotei de piata.

METRO Cash & Carry Romania SRL

Sediul social: Otopeni, Sos Bucuresti-Ploiesti nr. 289, jud. Ilfov

Reg. Com.: J23/783/2001

CIF: RO8119423

Capital social: 13.537.500 RON

Zece motive pentru METRO Cash & Carry

METRO Cash & Carry este, pentru cei peste 20 de milioane de clienti profesionisti din întreaga lume cea mai atractiva sursa de achizitii pentru satisfacerea nevoilor afacerii lor.

Grupurile noastre tinta de clineti sunt : hoteluri/restaurante/companii de catering (HoReCa), revânzatori si persoane fizice autorizate.

Conceptul METRO Cash & Carry este transferabil la nivel international, tinând totodata cont de obiceiurile clientilor si de conditiile pietei.

Dezvoltarea internationala este unul din punctele noastre principale. Aproximativ 80% din cifra de afaceri este generata în afara Germaniei.

METRO Cash & Carry este un specialist în vanzarea cash&carry de produse alimentare si nealimentare.

Oferim aproximativ 20,000 de produse alimentare si 30,000 de produse nealimentare în centrele noastre de distributie. Avem o mare specializare în domeniul produselor proaspete.

METRO Cash & Carry isi dovedeste excelenta în managementul lantului de distributtie.

Garantam în întreaga lume, control permanent si prospetime la cele mai înalte standarde pentru toate produsele noastre. Operam cu toate tipurile de fluxuri logistice sustinute de sisteme IT integrate.

METRO Cash & Carry se bazeaza pe un concept de magazin, specific nevoilor clientilor profesionisti.

Disponibilitatea constanta a tuturor produselor, sub un singur acoperis si în cantitatile necesare, expunerea eficienta a produselor îndreptata catre autoservire precum si orele extinse de program, sunt punctele de referinta ale centrelor noastre de distributie.

METRO Cash & Carry este recunoscuta pentru serviciile calitative adresate clientilor

Gama de servicii include accesul simplu, bazat pe legitimatia de client, consultanti comerciali calificati în fiecare magazin, si oferte directe, selectate atent pentru a satisface nevoile fiecarui client.

Pentru clientii profesionisti, METRO Cash & Carry faciliteaza procesul de cumparare.

Clientii comerciali beneficieaza de know-how-ul specific managementului de distributie si de preturi competitive.

METRO Cash & Carry sustine furnizorii locali prin achizitii.

Peste 90% dintre produsele din magazinele noastre sunt achizitionate de la furnizori, respectiv producatori locali, în încercarea de a ridica potentialul de export prin intermediul METRO Group.

METRO Cash & Carry dezvolta lantul national de distributie ca un întreg.

Conceptul nostru de afacere sustine introducerea unor standarde înalte de igiena, calitate si ambalare si creaza locuri de munca sigure printr-o organizare moderna a afacerii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Despre Metro.doc