Logistica Hidro-Olt Alexandria

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Logistica Hidro-Olt Alexandria.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

Date de referinta

Scurt istoric

Hidro-Olt Alexandria a fost infiintata in 1993 sub numele de Hidro-Olt Construct si ,in anul 2007, 69% din actiuni au fost preluate in urma a doua achizitii de catre 2 persoane fizice, fapt ce a generat ruptura de restul actionarilor ce nu au fost de accord cu aceaste modificari.

Denumirea societatii

SC Hidro-Olt Alexandria SRL

Forma juridiciala

Societate pe actiuni cu raspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana si cu prevederile din actul constitutiv.

Sediul societatii

Str. Dunarii, bl. l28 parter, Alexandria.

Domeniul principal de activitate

Prestari servicii in domeniul constructii civile, industrial, agricole, drumuri si poduri.

Personal

Societatea are aproximativ 300 de angajati, numarul acestra variind in functie de sezon

( director general, director economic, director tehnic, sef birou tehnic, sef serviciu personal-salarizare, 4 sefi de santier, 10 maistri tehnicieni, inginer sef mecano-energetic, sef contabil, 2 contabili, sef aprovizionare, un numar variabil de muncitori implicati direct in productie).

Informatii financiar-contabile

Cifra de afaceri la sfarsitul anului 2008 a fost de 400 miliarde lei vechi, profitul fiind de 12 miliarde lei vechi.

II. IDENTIFICAREA ACTIVITATILOR LOGISTICE

Firma SC Hidro-Olt Alexandria SRL este implicata in numeroase activitati logistice, dintre care o sa analizam in amanunt pe urmatoarele :

- aprovizionarea

- depozitarea si stocare

- transportul

- distributia

Aprovizionarea

În permanenţă sunt verificate stocurile de marfă şi sunt sesizate materialele care s-au epuizat sau sunt în cantităţi insuficiente pentru a satisface cererea la punctul de lucru. Prin monotorizarea permanentă a comenzilor responsabilul de depozitare ştie care sunt produsele cele mai cerute şi astfel îşi asigură pe cât posibil cantitatea necesară pentru a nu întâmpina probleme de genul aparitiei momentelor de discontinuitate a muncii.

Responsabilul cu operatia de aprovizionare este seful serviciu aprovizionare.

Principalele firme contractate pentru a aproviziona societatea cu materiale de constructii sunt S.C. Dunarom S.R.L. (furnizeaza ciment, otel beton, cherestea), S.C. Elpreco S.A. Craiova (furnizeaza bca, prefabricate din beton). Acestea isi asuma obligatia contractuala de a livra materialele in cazul comenzilor mari. Periodicitatea aprovizionarii difera in functie de tipul si numarul lucrarilor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Logistica Hidro-Olt Alexandria.doc