Sampling Chio Chips

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Sampling Chio Chips.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 5 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

1) Introducere

este un brand al companiei Intersnack Romania. Sub numele “Chio” sunt comercializate mai multe produse printre care : chips, snacks şi alte specialitati. În continuare ne vom îndrepta atenţia asupra Chio Chips.

Chio Chips – întotdeauna gustos!

Chips-urile Chio se găsesc într-o varietate de arome precum Paprika, Sare şi Caşcaval sau Şvaiter, Ierburi Siciliene, Gulaş din gama Chio Bucătăria Lumii.

Chio îşi invită clienţii să savureze prin noile chips-uri din gama Bucătăria Lumii cunoscuta reţetă tradiţională gulaş! Astfel, fiecare cumpărător al noului sortiment va face o călătorie prin gastronomia europeană şi va putea experimenta specificul culinar unguresc.

Când vine vorba de chips-uri pe piaţa românească se întâlnesc cei doi mari competitori Star Foods, membru al PepsiCO, producător al Star Chips şi Wolf, reprezentat la noi de Intersnack Romania, producător al Chio Chips.

De curând pe piaţa românească a mai intervenit un brand de chips-uri de notorietate mare în SUA şi anume Lays. Pentru a fi recunoscuţi si a avea succes pe piaţa românească, Lays, a fuzionat cu Star Chips. Atfel formează o echipă puternică şi un adevărat competitor pentru Chio.

2) Obiective

Chio tocmai a lansat un nou sortiment de chips-uri. “Noul venit” în familia Chio este “Chio Chips cu sos dulce-acrişor”. Acest nou produs îmbină gustul clasic al chips-urilor Chio cu aroma bine-cunoscutului sos chinezesc. Putem spune că Chio a ajuns în călătoria sa prin bucătăriile lumii tocmai în Asia.

Chio Chips cu sos dulce-acrişor, ca oricare alt produs nou apărut pe piaţa, întâmpină anumite dificultăţi şi anume: consumatorii s-au obişnuit deja cu anumite sortimente de chips-uri şi sunt reticenţi în cumpărarea celor noi. Este de înteles faptul că ne interesează să facem câţi mai mulţi consumatori să încerce noul sortiment de chips-uri Chio.

Chio Chips cu sos dulce-acrişor a fost introdus pe piaţă la începutul lunii aprilie. Cu toate campaniile publicitare care le-a avut noul produs se simte nevoia unei noi strategii pentru perioada următoare. Pentru luna mai, compania Intersnack România doreşte o creştere în vânzări cu 15% faţă de luna precedentă. Această creştere în vânzări va semnifica faptul că noul produs a dobândit notorietate pe piaţa chips-urilor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sampling Chio Chips.doc