SIVECO SA

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie SIVECO SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 9 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Puiu Nistoreanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comert

Extras din document

INTRODUCERE

Datorita evolutiei concurentei, societatile românesti au început sa acorde o atentie sporita protectiei mediului, atât din cauza faptului ca poluarea poate genera cheltuieli neprevazute, cu efect destabilizator si prejudicii grave de imagine, cât si dintr-o dorinta de îmbunatatire a calitatii mediului în care traim. Masurile stabilite pentru diminuarea impactului asupra mediului, reducerea consumului de resurse, gestionarea corespunzatoare a deseurilor, gestionarea eficienta a transporturilor, alegerea clientilor si colaboratorilor pe criterii de sustenabilitate duc, în final, la amortizarea substantiala a costurilor.

DESCRIEREA FIRMEI

Siveco România este cea mai „verde” societate din România. Siveco nu numai ca organizeaza informatic companii si industrii, eficientizeaza procese sau îi ajuta pe oameni sa isi dezvolte creativ abilitatile profesionale, dar, cel mai important, este un exemplu în ceea ce priveste protectia mediului.

Cu toate ca activitatea pe care o desfasoara nu este una dintre cele mai poluante, totusi preocuparile sale pentru protectia mediului nu vin din obligativitate, ci, mai degraba, din responsabilitate. Compania detine un parc auto modernizat, încurajeaza mersul cu bicicleta si renuntarea la deplasarile cu mijloace auto si aeriene inutile. Detine un program de management energetic, pune accent pe implicarea personalului angajat în rationalizarea consumului energetic, colecteaza selectiv deseurile si a redus consumul de resurse. În anul 2009, Siveco a demonstrat ca a avut capacitatea, vointa si resursele de a transforma activitatea proprie într-un „Green Business”. În urma evaluarii GBI a rezultat ca Siveco România acorda o atentie sporita tuturor aspectelor de mediu si exceleaza în domeniul transportului si achizitiilor verzi. Activitatea industriala intensa din ultimele decenii a fost însotita de fenomene de poluare, cauzate, în mare parte, de lipsa de previziune si de administrare pe termen lung, dar, mai ales, de faptul ca realizarea productiei industriale are drept consecinta pierderi necontrolate de material, aflate în diverse stari de agregare, consum de resurse naturale, emisii de poluanti si zgomot.

Siveco Romania este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala cat si pentru cea internationala. De asemenea, compania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

In prezent, solutiile Siveco Romania sunt utilizate de catre beneficiari internationali din 35 de tari. 550 dintre acesti beneficiari sunt localizati in Romania si includ atat institutii publice importante cat si companii private de referinta. Siveco Romania este certificat ISO 9001:2000 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR. Dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Siveco Romania este membru a mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) si internationale (EITA si ISTAG) si a aderat la importante initiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI.

Fisiere in arhiva (1):

  • SIVECO SA.docx