AutoCad-ul pe Internet

Imagine preview
(5/10 din 1 vot)

Acest referat descrie AutoCad-ul pe Internet.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Programul AutoCAD ofera functii puternice pentru crearea, administrarea si utilizarea in comun a documentatiei de proiect. Companii din intreaga lume folosesc aceste documente si desene pentru a proiecta cladiri, aranjamente peisagistice, piese, etc. Exista totusi un pas important care precede realizarea unui desen. Acest pas il reprezinta desenul de conceptie. In timpul acestei faze proiectantii isi expun viziunea proprie asupra modului in care urmeaza sa puna in practica cerintele clientilor si sa le rezolve problemele.

Acesta este momentul in care clientul este convins de abilitatile persoanei sau a firmei cu care trateaza afacerea. Atat firmele mari cat si cele mici trec prin acest stadiu, in multe situatii repetand de multe ori acest proces in timpul diferitelor faze ale unui proiect, de la licitatie la semnarea contractului si pana la finalizarea proiectului. AutoCAD 2007 face simpla si intuitiva crearea, editarea si navigarea modelelor solide sau a suprafetelor. El permite chiar si unui utilizator ocazional de AutoCAD sa creeze rapid modelul unui proiect. Proiectantii pot explora impreuna cu clientul alternativele unui proiect si, dupa castigarea contractului, sa refoloseasca datele modelului ca baza pentru desenele necesare executiei.

Functiile pentru solide si suprafete din versiunile precedente de AutoCAD nu sunt integrate, facand mai dificila crearea acestor modele. Nu exista o locatie unica unde utilizatorii sa caute comenzile pentru a crea un model de solid sau suprafata. Ei sunt obligati sa deschida numeroase meniuri si sa “descopere” functiile necesare. In plus, functiile folosite pentru editarea unui model sunt total diferite de cele utilizate pentru editarea geometriei desenului. Lipsa integrarii face dificila editarea. Din aceasta cauza uneori utilizatorii prefera sa isi stearga desenul si sa ia totul de la inceput decat sa incerce sa-si reaminteasca cum sa editeze un model solid.AutoCAD 2007 introduce noul design “dashboard.” Acest element de interfata reuneste intr-un singur loc toate comenzile de modelare a solidelor si suprafetelor, permitand utilizatorilor sa vada dintr-o privire functiile si fluxul de lucru existente in AutoCAD.

De asemenea AutoCAD 2007 preia functiile intuitive de editare pe baza de grip-uri, introduse in versiunile precedente de AutoCAD - precum “Dynamic Input”, “ortho”, si “tracking” - si le integreaza in modelarea solidelor si suprafetelor. Creaza si editeaza cu usurinta modele de solide si suprafete fara a necesita un timp indelungat de invatare si reinvatare, precum in cazul versiunilor mai vechi de AutoCAD.

Un set comun de functii de editare inseamna ca nu mai este necesara inca o instruire pentru editarea solidelor, in comparatie cu liniile, arcele si cercurile. Aceasta capabilitate creste viteza de lucru si scade timpul de instruire necesar atingerii unui grad de productivitate in modelarea solidelor si suprafetelor cu AutoCAD. Pentru a efectua operatii uzuale intr-un desen de conceptie, precum studii de masa, prototipuri mecanice sau proiecte de aranjamente peisagistice, utilizatorii trebuie sa aiba posibilitatea de a pozitiona si manipula usor numeroase corpuri solide de baza. Ei trebuie de asemenea sa aiba posibilitatea de a crea suprafete complexe atat din profile simple cat si din date liniare complexe.

Noi functii din AutoCAD 2007 permit crearea facila a modelelor de solide sau suprafete. Interfata a fost reproiectata sa utilizeze un mediu usor de invatat pentru crearea atat a solidelor cat si a suprafetelor. A fost adaugata facilitatea de creare si editare a suprafetelor si utilizatorii pot crea acum obiecte solide care au fete definite de suprafete mai complexe. Folosirea solidelor si suprafetelor in AutoCAD permite proiectantilor sa evite utilizarea unor alte programe scumpe si sa evite schitele de mana sau executia de modele fizice care pot fi dificil de modificat. Navigarea este o alta problema uzuala cand se lucreaza cu modele in versiunile mai vechi de AutoCAD.

Fisiere in arhiva (1):

  • AutoCad-ul pe Internet.doc