Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1913
Mărime: 28.36KB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Extras din referat

Prezentarea companiei:

UniCredit Țiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală şi de Est, cu operațiuni ȋn 22 de țări şi cu o strategie de responsabilitate socială bine dezvoltată. De altfel, pentru a reuni ȋntregul grup UniCredit sub umbrela responsabilității sociale şi pentru a creşte valoarea donațiilor voluntare ȋn bani, ȋn favoarea entităților non-profit, banca şi-a anunțat implicarea ȋn domeniul ȋntreprinderilor sociale, prin intermediul parteneriatului cu fundația NESsT România. UniCredit Țiriac Bank, UniCredit Foundation şi NESsT România care au demarat o colaborare menită să sprijine dezvoltarea ȋn România a unui domeniu cu mare potențial, dar ȋncă neexploatat ȋndeajuns: cel al antreprenoriatului.

VALORI MISIUNE

Corectitudine

Transparenţă

Respect

Libertate

Încredere

Reciprocitate"Noi, oamenii din UniCredit, suntem dedicati sa aducem un plus de valoare clientilor nostri. Ca bancă europeană de top, ne impliăm în dezvoltarea comunităţilor în care trăim şi în crearea unui mediu de lucru remarcabil. Ne propunem să excelăm în tot ceea ce facem şi ne străduim permanent să devenim un partener cu care se poate lucra uşor. Aceste angajamente ne vor permite să aducem valoare pe termen lung acţionarilor noştri."

Serviciul Payroll Management

Payroll este suma tuturor compensaţiilor pe care un business trebuie să-l plătească angajaţilor.

UniCredit oferă companiilor mici şi mijlocii soluţia de a elimina dificultăţile care apar la efectuarea plăţii salariilor angajaţilor prin emiterea de carduri bancare. În funcţie de cererile companiei serviciul poate fi executat prin tot spectrul de carduri bancare, pe care banca le emite indivizilor. Sume diferite pot fi transferate de mai multe ori în decursul aceleiaşi luni pe conturile cardului angajaţilor- plăţi în avans, cheltuielile de călatorii de afaceri etc.

Plata salariilor către conturile cardului permite angajaţilor nu numai să primească şi să cheltuiască banii în cel mai convenabil mod pentru ei, dar şi să folosească descoperitul de cont (“overdraft”) sau împrumutul consumatorului prin conturile lor.

Mediul concurențial și piața: Mediul concurențial devine tot mai competitiv ȋn condițiile ȋn care majoritatea băncilor din România decid să sprijine IMM-urile prin campanii speciale cum ar fi: BCR care derulează programe pentru stimularea dezvoltării microȋntreprinderilor, sau Banca Transilvania care sprijină IMM-urile oferind un abonament lunar de Internet Banking , fiind gratuit primele 6 luni de la deschiderea contului. Singurele bănci care oferă pachete pentru salariații companiilor ( și care deci sunt în competiție directă cu pachetul dat) sunt PIRAEUS BANK , BCR , OTP Bank şi BRD promovarea acestor pachete se face prin optimizare SEO, prin pagini bine definite pe site-urile lor cât şi alte site-uri de specialitate( Business-Adviser.ro), articole în reviste şi ziare de profil precum Ziarul Financiar şi Forbes. Ȋn sectorul bancar român se prevede o creştere a creditelor acordate companiilor , alături de o creştere a interesului pentru fondurile UE care cofinanțează şi mențin o calitate generală ridicata a clienților. Prin transferul de resurse financiare şi abilități de management specifice unei companii, UniCredit sprijină proiecte inovative, cu un impact social semnificativ, acestea fiind implementate de către organizații non-profit locale.

Obiectiv general:

Comunicarea implementarii serviciului de Payroll Management în sectorul de business românesc de către UniCredit Ţiriac Bank.

Obiective S.M.A.R.T.:

-Informarea a minim 60% a clienţilor actuali privind noul program de Payroll Management ȋn sectorul de business romȃnesc ȋn primele 3 luni.

-Consolidarea încrederii în bancă în rândul clienților de top (care vin cu conturi mari către bancă) cu minim 5% faţă de ultimul an de dinaintea campaniei de comunicare, pȃnă la sfȃrşitul campaniei.

-Mărirea bazei de clienţi cu 15% ȋn vederea informării viitoare asupra programelor similar.

Bibliografie

1.https://www.bancatransilvania.ro

2.https://www.bcr.ro

3.https://www.brd.ro

4.http://www.investopedia.com

5.http://www.otpbank.ro

6.http://www.piraeusbank.ro

7.http://www.unicreditbulbank.bg

8.https://www.unicredit-tiriac.ro

9.http://www.zf.ro

Preview document

Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 1
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 2
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 3
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 4
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 5
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 6
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 7
Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit România - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Campanie de comunicare externa. Exemplu UniCredit Romania.docx

Alții au mai descărcat și

Comunicarea în Cadrul Grupului

Oamenii traiesc organizati în grupuri deoarece sunt fiinte sociale. Un grup social reprezinta un ansamblu de indivizi între care exista relatii...

Comunicare verbală și non-verbală

COMUNICAREA NONVERBALA Intr-un sens foarte larg acest termen desemneaza orice proces prin care o informatie este transmisa de la un element la...

Ai nevoie de altceva?