Campanie de Relatii Publice

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Campanie de Relatii Publice.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Descrierea mandatului incredintat ;analiza situatiei ; definirea obiectivelor

Campania demarata de Ministerul Educatiei si Cercetarii are drept scop reducerea violentei in unitatile de invatamant .Mai multe evenimente dramatice petrecute in scoli in ultimul timp au determinat autoritatile sa ia atitudine impotriva acestui flagel. Violenta in scoli este un fenomen tot mai pregnant si acest lucru nu trebuie admis.

Initiativa Ministerului Educatiai si Cercetarii vine sa sprijine sis a promoveze calitatea in educatie avand convingerea ca actul educational inseamna mai mult decat o simpla transmitere de informatieci presupune o modelare de comportament si character , contribuind astfel nu numai la dezvoltarea capacitatilor intelectuale ci si la educarea acestora in spiritual respectului fata de alti membri ai societatii.

Prin aceasta campanie trebuie sa atragem atentia nu numai elevilor , ci si parintilor pentru ca violenta se naste in familie . Un copil crescut intr-un mediu violent va deveni cu siguranta autor al unor acte violente si va promova la randul sau in sanul propriei familii ceea ce a invatat de la parinti.

Formele pe care le capata violenta juvenila sunt foarte variate , de la simpla violenta verbala , injurii , la violenta fizica grava .Ambele pot avea efecte negative iremediabile atat pentru victima cat si pentru agresor .Nu de mult , am vazut la stiri cum o eleva de la Liceul Gheorghe Titeica din Severin si-a injunghiat o colega de clasa . Ce poate fi mai grav de atat? Oare ce motiv intemeiat ii trebuie unei eleve de liceu , unei copile practic , sa recurga la un asemenea gest crud si grotesc?

Tot de curand am putut vedea cu totul prin intermediul mass-media cum un tanar isi ameninta profesoara de de matematica . Grav e ca sunt profesori care spun ca nu exista violenta in scoli . Exista din pacate si se extinde si in interior si in afara ei .Exista volenta pentru ca a existat dintotdeauna dar a fost mai mult sau mai putin tinuta sub control .Acum incepe sa o ia razna si oare de ce ? Mai multa violenta in casa , la televizor, pe calculator ? Violenta la copii este un semnal de alarma .Noi , adultii ar trebui sa constientizam asta , pentru ca un strigat al copiilor nostri , o atentionare din partea lor , de a ne mai adduce aminte de ei si de a ne face timp sa-i mai si ascultam cand au ceva de zis, sa le dam sfaturi cand este nevoie , sa le auzim pasurile

Fisiere in arhiva (1):

  • Campanie de Relatii Publice.doc