Campanie LIDL Back to School

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1037
Mărime: 25.05KB (arhivat)
Publicat de: Denisa N.
Puncte necesare: 4
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bija Suzana Monica
Facultatea de Stiinte Economice
Universitatea "Aurel Vlaicu", Arad

Extras din referat

Prezentare generală

Viziunea companiei Lidl Back to School este să fie prezentă în fiecare familie din Romania cu orice fel de rechizite pe care le comercializează, cu scopul de a ajuta și inspira copiii în viața lor de zi cu zi.

Lidl Back to School este cel mai dinamic retailer de campanii pentru inceperea scolii din România, lider de piață în retailul de alimente BIO si nu numai, cu un portofoliu vast al propriilor brand-uri.

Portofoliul Lidl include un număr de peste 5000 produse sub umbrela cele mai importante branduri de rechizite.

Mai mult decât atât, Lidl dezvoltă propriile branduri Pilos, Combino, Alesto, Pikok oferind astfel consumatorilor săi game și produse accesibile ca preț, satisfăcând în același timp pretențiile referitoare la calitate.

Rețeaua Lidl numără în prezent 300 magazine, cu o suprafață totală de peste 60000 mp, în 76 de orașe ale țării și are 3200 angajați. Activitatea logistică este coordonată de KLG, din 3 depozite regionale importante, localizate în București, Cluj, Târgu Secuiesc și alte 5 depozite de tranzit.

Ca urmare a noului concept de retail implementat în rețea, dar și a trendurilor pieței, rețeaua Lidl și-a crescut eficiența - numărul magazinelor mici scazand direct proporțional cu creșterea numărului magazinelor de suprafață mare.

Compania Lidl Back to School lucrează pentru a-și îndeplini viziunea: ca fiecare copil să aibă in ghiozdan rechizite Lidl cumpărate de la noi. Găsim permanent soluții de îmbunătățire a relației noastre cu clienții, cărora le oferim constant produse și mărci noi, conveniență și servicii de calitate, tehnologie și accesibilitate, elemente care ne diferențiază pe piața de retail din România. La Lidl poziționăm copiii în centrul preocupărilor noastre și facem eforturi susținute a le oferi, sub același acoperiș, o experiență de cumpărare complexă și tot ce au nevoie pentru acasă.

Identificarea problemei

Copiii ne spun de foarte multe ori ca nu le mai place scoala, ca nu chef sa isi faca temele sau chiar ca nu mai vor sa mearga la scoala.

Metodele de predare sunt plictisitoare, informatiile sunt transmise telegrafic, teme fara numar, teste peste teste, copilul trebuie sa redea informatiile exact cum scrie in manual sau faptul ca nu li se permite sa se exprime creative sunt doar cateva asemenea cauze externe ce determina comportamente negative in legatura cu invatamantul !

Si totusi ne dorim si insistam ca ei sa invete !

Chiar daca ne intelegem copiii cand au o asemenea atitudine, chiar daca stim ca sistemul de educatie trebuie modernizat, ii incurajam si insistam ca ei sa invete.

Prin urmare, avem nevoie de o solutie ACUM pentru copii nostril. O solutie practica, orientate pe abilitatile si interesele copiilor, unde sunt incurajati sa isi formeze opinii sis a le sustina cu incredere.

O solutie care sa contureze o strategie de invatare, astfel incat copiilor sa le placa sa invete.

Preview document

Campanie LIDL Back to School - Pagina 1
Campanie LIDL Back to School - Pagina 2
Campanie LIDL Back to School - Pagina 3
Campanie LIDL Back to School - Pagina 4
Campanie LIDL Back to School - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Campanie LIDL Back to School.docx

Ai nevoie de altceva?