Centenarul pentru toti

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Centenarul pentru toti.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pdf de 3 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

În contextul în care, în zilele noastre, persoanele cu dizabilități sunt adesea marginalizate, noi, Fundația Caritas, am organizat un eveniment cultural, de tip civic, sub egida Centenarului Marii Uniri. Nivelul la care se exprimă interesul fundației este organizațional.

Locul de desfășurare a evenimentului este pavilionul Romexpo din București. Acest loc este convenabil pentru eveniment, deoarece spațiul este deschis și facilitează deplasarea publicului țintă. De asemenea, condițiile meteorologice ale iernii necesită desfășurarea evenimentului într-un spațiu acoperit și călduros. Evenimentul începe la ora 18:00.

Obiectivul principal al evenimentului este reprezentat de susținerea importanței Centenarului prin intermediul activităților desfășurate.

Obiectivele secundare sunt:

- prezența publicului

- obținerea de fonduri în scop caritabil

- atragerea de sponsori

- promovarea

- îmbunătățirea imaginii fundației

- socializarea.

Scopul este de a spori interesul mai multor organizații în a reintegra persoanele cu dizabilități în societate.

În cadrul evenimentului îi aveam ca invitați pe actorii teatrului Notara, Mihai Șora, principesa Margareta, primarul Primăriei Sectorului 1 și pe speakerul motivațional, Adrian Niculescu, care este și prezentator. De asemenea, și sponsorii și partenerii sunt prezenți.

Activitățile din cadrul evenimentului sunt:

- punerea în scenă printr-o piesă de teatru a momentelor cheie ce au condus spre Marea Unire și reinterpretarea momentului Unirii

- discursul susținut de Mihai Șora în memoria eroilor decedați sau rămași cu dizabilități în urma bătăliei pentru Marea Unire

- expoziție de fotografii care surprind scene din perioada Marii Uniri

- concurs tip quizz pe tema Centenarului, pe baza piesei de teatru, al cărui premiu constă în 10 vouchere din partea Centrului de Recuperare.

Riscurile posibile sunt:

- pericolul de accidentare

- defectarea infrastructurii

- întreruperea energiei electrice

- anularea evenimntului

- hazarduri

- probleme cu transportul publicului.

Fisiere in arhiva (1):

  • Centenarul pentru toti.pdf