Comunicare Financiar-Bancara - Companie de Asigurari

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Comunicare Financiar-Bancara - Companie de Asigurari.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Liana Badea

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Buna ziua avem placerea de a ne prezenta ca fiind o institutie de asigurari cu denumirea de ASIG . Suntem o echipa inchegata de 30 de profesionisti pasionati de comunicare, relatii publice, marketing, productie si organizare de evenimente care combina, in mod optim, cunostintele si experienta cu tineretea si performanta. Incercam sa surprindem piata prin oferta noastra de asigurari inedite si utile.

Un aspect esential in viata si evolutia omului, inca din cele mai vechi timpuri l-a constituit grija fata de viitor, teama combinata cu precautie si intelepciunea cu siguranta unui lucru implinit. Asigurarea exprima in principal o protectie financiara pentru pierderile suferite de oameni sau companii datorate unor diverse riscuri. Asigurarea transfera riscurile si totodata daunele unei persoane catre o societate de asigurari oferind securitate financiara.

Asigurarea compenseaza financiar efectele unui eveniment nefavorabil. Fondurile pentru compensarea financiara a asiguratului sunt create de asigurator din primele platite de persoanele sau organizatiile care au cumparat asigurari.

Asiguratul prin despagubirile primite este repus in situatia financiara pe care a avut-o inainte de producerea unui eveniment asigurat. Acest lucru exprima scopul principal al unei asigurari, compensarea pierderilor suferite si nu obtinerea unui profit.

Obiectivele companiei ASIG :

- de a castiga pozitia de lider pe piata de asigurari;

- sa crestem numarul de de clienti in medie cu 20%;

- cresterea volumului de afaceri si consolidarea pozitiei companiei prin majorarea cotei de piata;

- sa ne consolidam imaginea fata de publicul tinta;

- sa ne pastram standardele de calitate;

- promovarea conceptelor de asigurare in randul populatiei;

- sa ne extindem pe piata din strainatate;

- motivarea angajatilor.

Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor prin personal profesionist, cu produse de calitate.

Valorile noastre se bazeaza pe:

- profesionalism;

- orientare in directia calitatii si a valorii produselor si serviciilor oferite;

- siguranta;

- implicare si responsabilitate;

- onestitate in onorarea obligatiilor asumate prin contractele de asigurare.

Concurenta de pe piata asigurarilor:

- ALLIANZ–TIRIAC

- ASIROM

- OMNIASIG

- ASIBAN

- UNITA

- ARDAF

- BCR ASIGURARI

- ASTRA

- GENERALI

- BT ASIGURARI

- AIG

- ING

Prezentarea siglei:

Prin combinarea celor doua culori ( verde si portocaliu) cu simbolul albinei imbinam caracteristicile siglei ASIG . Traim inconjurati de culori, lumini si umbre. Fiecare nuanta, chiar daca cateodata nu observam, ne influenteaza starea. Fiecare culoare are o semnificatie si interfereaza cu gandirea si mintea noastra. Verdele este o culoare excelenta pentru realizari financiare, fiind deci culoarea castigului financiar. Verdele are totodata si un efect de liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, siguranta, armonie, dar in acelasi timp este culoarea energiei, simbol al determinarii, al fermitatii, al dorintei de extindere, de crestere. Orange ( portocaliu) este culoarea care indemna la un puternic simtamant matern, la nevoia de a oferi protectie, fiind culoarea fericirii. Dar totodata, aceasta culoare are un efect stimulator emotiv, fiind considerata culoarea puterii, dinamismului, ambitiei. Confera entuziasm, creativitate, vitalitate, control.

Albina este emblema harniciei, altruismului, perseverentei, cooperarii. Stilul ei de viata se aseamana foarte mult cu cel al omului prin o ierarhie sociala cooperativa si productiva, in care munca in echipa este una din principalele caracteristici.

Asadar ne dorim sa fim alaturi de clientii nostri, sa le oferim siguranta, liniste, echilibru si avantaje financiare.

Produse

Ca orice firma de pe piata asigurarilor, printre produsele si serviciile oferite se gasesc asigurari de viata, pentru copii, de credit, de sanatate, in caz de accidente si multe altele. Dar ceea ce ne evidentiaza pe noi de restul sunt asigurarile speciale, create pentru clienti speciali de o firma mai speciala. Cum ar fi daca ai putea sa iti asiguri amintirile,posteriorul, ficatul, parul sau alte parti ale corpului peste noapte? Ei, bine, acum poti! Numai alaturi de noi iti poti asigura un viitor mai bun, pentru numai cu noi viitorului chiar suna bine.

Pentru inceput, am dori sa incepem cu prezentarea unui produs cu totul si cu totul inedit:

ASIGURAREA “CRONOMETRU DE SANATATE”

Traim intro lume din ce in ce mai agitata si suntem mereu pe fuga, astfel ne adaptam toate obiceiurile la acest program. Daca cu cativa ani in urma aveai timp sa iei masa in familie acum totul este diferit si preferi mancarea de tip fast food. Chiar daca vocile multor specialisti nu sustin o astfel de alimentatie din motive de sanatate, noua (consumatorii zilnici ) ni se pare din ce in ce mai delicioasa. Aceasta alegere este una pe termen scurt, ai o nevoie aceea de a manca si o satisfaci cel mai rapid apeland la jungle food, dar te-ai intrebat vreodata ce se intampla pe termen lung? Nu trebuie sa te gandesti de aceea suntem noi aici sa-ti oferim solutii. Astfel venim in sprijinul consumatorului cu asigurarea “cronometru de sanatate”.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicare Financiar-Bancara - Companie de Asigurari.doc

Alte informatii

ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE Facultatea de Economie