Comunicare Institutionala - HappY KidS CluB

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Comunicare Institutionala - HappY KidS CluB.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Obiect de activitate - Loc de joaca si de petreceri

HappY kidS CluB unul dintre cele mai mari locuri de joaca pentru copii avand o suprafata totala de peste 4000mp, a fost creat din dorinta de a le oferii copiilor un loc de joaca in care sa cunoasca prieteni noi, sa aiba acces la tot felu de jocuri, sa participe la diferite concurcuri , dat totodata tinand cont de exigentele parintilor toate aceste lucruri se desfasoara intr-un ambient prietenos, spatios, bine utilat si ce este cel mai important intr-o siguranta deplina.

Pe langa un loc de joaca pentru copii, aici se mai pot organiza si petreceri unde copii isi pot aniversa ziua de nastere, de nume, sau orice ocazie speciala din viata fiecaruia.

Elemente de cultura organizatorica ale HKC

1.Noi suntem orientati catre clienti:

- noi ii ascultam pe consumatori, raspunde rapid cererilor lor, anticipam nevoi viitoare si oferim cea mai buna valoare la cel mai bun pret.

2. Noi aspiram la excelenta in calitate:

- incurajam si sprijinim cresterea importantei calitatii pentru angajatii nostri prin traininguri, informare, de asemenea atingem pozitii fruntase cu produsele si serviciile noastre.

3. Noi avem succes datorita angajatilor nostri:

- noi ii pretuim si ii respectam pe angajati. Talentele si calitatile lor sunt punctele noastre forte.

4. Noi suntem preocupati de mediul inconjurator si suntem un partener activ in cadrul comunitatii noastre:

- noi suntem convinsi ca o protectie a mediului cat mai eficienta si un echilibru social reprezinta temeliile succesului economic.

5. Noi comunicam deschis si activ:

- traim intr-o cultura a incredereii, respectului reciproc si deschiderii atat in interiorul companiei, cat si in afara acesteia.

HK TV

- Este un canal de televiziune dedicat exclusiv angajatilor si clientilor pentru o comunicare, publicitate si informare interna eficienta.

- Acest canal va putea fi urmarit numai in cadrul firmei pe numeroase monitoare dar si pe situl nostru unde vor fi rulate diferite spoturi publicitare, vor fi prezentate atat programul de lucru cat si programul artistic din ziua respectiva. Asadar rolurile principale sunt de informare si publucitate

- Totodata, prin intermediul HK TV sunt facute anunturi utile pentru angajati ori sunt difuzate filmulete de divertisment pentru relaxarea oamenilor si pentru amuzamentul acestora.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicare Institutionala - HappY KidS CluB.doc