Comunicarea in Clubul Studentilor Economisti

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Comunicarea in Clubul Studentilor Economisti.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 12 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Prof. Univ. Dr. Ilie Rotariu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Organizaţia "Clubul Studenţilor Economişti" este fondată în 1995 cu sprijinul profesorilor din Facultatea de Ştiinţe Economice. Este o organizaţie nonprofit, apolitică şi neguvernamentală iar grupul ţintă sunt studenţii din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a Universităţii “Lucian Blaga" din Sibiu.         În 1997 organizaţia dobândeşte personalitate juridică şi de atunci a reuşit să se menţină ca o organizaţie nonguvernamentală studenţească activă.

Intalnirea celor de la CSE cu studentii are loc in fiecare joi la ora 20:00 si de asemenea se realizeaza online pe site-ul facultatii la sectiunea Viata studenteasca sau pe site-ul clubului

DocExpert este unul din principalele proiecte ale CSE si a ajuns la a III-a editie. Anul acesta se va desfasura la o scara mai larga, atat la nivelul Facultatii de Stiinte Economice cat si la nivelul Municipiului Sibiu. Proiectul va consta in sustinerea unui training de pregatire a participantilor in domeniul completarii documentelor financiare, contabile si bancare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comunicarea in Clubul Studentilor Economisti.ppt