Crearea unui Website pentru ASPJ Bacau

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Crearea unui Website pentru ASPJ Bacau.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 16 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ana Ferent

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

Adresa site-ului nostru : „http://www.aspj.bacau.ro”

Exista mai multe criterii de clasificare a siturilor (de ex: gruparea dupa auditoriu, frecventa innoirii, tehnologiile aplicate sau exterior). Pentru noi prezinta interes clasificarea dupa scop (scopul crearii resursei) sau functie (functia pe care o va indeplini noua resursa). Distingem urmatoarele categorii:

- site-uri comerciale

- distractive

- informationale

- de navigare

- artistice

- personale

1. Site comercial – site creat pentru promovarea unui produs sau companii. Auditoriul il alcatuiesc clientii potentiali cit si cei existenti.

2.Site informational – din denumire reiese ca scopul este raspindirea informatiei, insa spre deosebire de situl comercial, care prin oferirea informatiei utile incearca sa cucereasca un client (sa-l determine sa procure), situl informational este menit sa raspindeasca informatia asemanator publicatiilor tiparite. Respectiv, si auditoriul sitului informational este mai larg si divers. De ex: majoritatea ziarelor mari au versiuni electronice. Un site al statului poate avea scop informarea populatiei despre modificari în lege. Prin intermediul propriului site o universitate poate oferi vizitatorilor acces la anumite materiale didactice si informatie pentru abiturienti. Exista situri care au scopul direct de instruire a vizitatorilor, de ex.: www.dl.iatp.md – portal educational care permite instruirea la distanta.

3.Site distractiv – resursa care propune informatie de ordin distractiv.

4.Site de navigare (portal) – resursa care poate contine o masina de cautare si cataloage tematice cu indicatoare (link-uri) spre alte websituri. Portal – website care serveste drept punct de pornire in calatoria vizitatorului in Internet si care ofera vizitatorului ajutor la cautarea informatiei.

5.Site social – orice site informational care ofera vizitatorilor posibilitatea sa comunice. Serveste drept un loc de intilnire pentru vizitatorii cu interese comune.

6.Site artistic – prin crearea unui asemenea site autorul se autoexprima, tot asa cum un scriitor o face prin poezie si proza, sau un pictor prin pictura. Scopul: afisarea unei galerii prin intermediul Internet, s.a.m.d.

7.Site personal – pagina personala, acelasi site artistic, doar ca obiectul sitului este insati autorul lui. Poate servi ca un Curriculum Vitae plasat on-line etc. (poate servi drept proiect de incercare la studierea limbajului HTML, etc.)

Daca situl pe care il proiectam nu este unul distractiv, vom atrage atentie deosebita la credibilitate (informatia despre autori, informatia de contact, link-urile, etc trebuie sa fie veridica).

Situl creat este un site cu scop exclusiv informational, fiind menit sa raspindeasca informatia asemanator publicatiilor tiparite. Respectiv, si auditoriul sitului informational este mai larg si mai diversificat, astfel publicul sitului Autoritatii de Sanatate Publica a Judetului Bacau (ASPJ Bacau) fiind format din intreaga populatie adulta a Bacaului. ASPJ Bacau este o institutie publica care isi desfasoara activitatea pe teritoriul judetului Bacau.Organizatia se implica in viata societatii prin faptul ca evalueaza starea de sanatate a populatiei din teritoriul arondat, identifica principalele probleme de sanatate si monitorizeaza starea de sanatate, alocand in acelasi timp si resurse spre interventiile cu cel mai mare randament in ameliorarea starii de sanatate. ASPJ planifica si deruleaza totodata investitiile finantate de la bugetul de stat pentru sectorul de sanatate

Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea unui Website pentru ASPJ Bacau.doc