Gestionarea Imaginii Publice Aplicata la Compania Campofrio in Timpul Crizei de Imagine

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Gestionarea Imaginii Publice Aplicata la Compania Campofrio in Timpul Crizei de Imagine.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Gerard Stan

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 2 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

SCURT ISTORIC

Campofrio este un grup internaţional orientat către consumator, cu investitii în trei continente şi fabrici in 5 ţări, şi oferă produsele la peste 250 milioane consumatori din 40 de ţări.

Campofrio esto o companie cu o misiune globală clară, ce creşte atât în mărime cât şi în calitate, dotată cu tehnologie de ultimă oră.

Campofrio a contribuit la dezvoltarea a numeroase pieţe, atât în cadrul unor sisteme economice puternice (Franţa) cât şi în cele în plină dezvoltare (România).

Campofrio a adoptat filosofia unei Vieţi Sănătoase drept stil de viaţă ce reflectă aspectele esenţiale ale Grupului: o căutare continuă a produselor sănătoase oferind maximum de satisfacţie consumatorului şi asigurând o îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Grupul urmăreşte un dublu scop, sănătate şi nutriţie, astfel încât toate activităţile noastre să asigure un echilibru între plăcerea de a mânca bine şi cea de a mânca sănătos.

După achiziţionarea lui Oscar Mayer şi fuzionarea cu Navidul, în cursul anului 2000, Campofrio Spania a devenit lider pe piaţa spaniolă şi unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa europeană de preparate din carne.

Cu peste 25 ani de experienţă în producerea preparatelor din carne, TABCO-CAMPOFRIO S.A. este prima companie în această ramură din Romania.

Cumpărând majoritatea actiunilor Tabco, CAMPOFRIO ALIMENTACION S.A. a crescut standardele de calitate ale produselor noastre şi a deschis perspective internaţionale, făcând din TABCO-CAMPOFRIO S.A. o companie de viitor.

Experienţa şi tradiţia românească dar şi noua tehnologie occidentală au fost combinate cu succes, colaborarea dintre specialiştii români şi cei spanioli făcând din TABCO CAMPOFRIO S.A. o companie complexă, flexibilă şi dinamică. Valorile ce ne situează în fruntea producătorilor din Romania sunt INOVAŢIA şi CALITATEA. Condiţiile igienice ale procesului de fabricaţie sunt garantate de Departamentul de Control Tehnic al Calităţii, şi urmează standardele internaţionale de calitate.

Prezenţa TABCO CAMPOFRIO S.A. în întreaga ţară este o dovada a recunoaşterii calităţii produselor noastre. Un sistem foarte bine organizat de distribuţie oferă un contact optim cu clienţii noştri.

Ţinând cont de toate acestea, putem spune că TABCO CAMPOFRIO îşi propune să reprezinte CALITATE, GARANŢIE, ÎNCREDERE şi INOVAŢIE.

Pe lângă aceste valori, cei de la Campofrio adaugă şi :

-Să căutam excelenţă în tot ceea ce facem în fiecare zi.

-Să demonstrăm o atitudine constantă de autodepăşire.

-Să depăşim aşteptările consumatorului.

-Să învăţăm permanent.

-Să ne sprijinim oamenii şi să fim exigenţi cu ei.

-Să lucrăm în echipă , având o atitudine proactivă şi fiind deschişi colaborării.

-Să ne angajăm în atingerea obiectivelor globale şi individuale.

-Să acţionăm întotdeauna cu onestitate.

După cum precizează Thierry Libaert în cartea “ Comunicarea de criză”, orice societate a fost sau va fi în criză. Criza este un fenomen care poate afecta toate tipurile de organizaţie, indiferent de sectorul de activitate sau de mărimea acesteia. Cum, însă,” socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”, trebuie să avem în vedere posibilele momente dificile cu care s-ar putea confrunta organizaţia noastră.

Imaginea este un termen care, de ceva timp, apare pe buzele tuturor. Indiscutabil, a vorbi despre imagine, familiarizat sau nu cu sensul său este mai mult decât o modă - o necesitate. Cu siguranţă că, pentru cei mai mulţi dintre noi formula “IMAGINEA CONTEAZĂ “ şi-a depăşit condiţia de regulă nescrisă şi s-a transformat într-un scop în sine.

Fisiere in arhiva (1):

  • Gestionarea Imaginii Publice Aplicata la Compania Campofrio in Timpul Crizei de Imagine.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA “AL. I. CUZA” FACULTATEA DE FILOSOFIE SPECIALIZAREA COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE