Limbajul Culorilor

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Limbajul Culorilor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier pptx de 13 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Comunicare

Extras din document

“Viata e roz” spunem, cand suntem bine-dispuse si universul pare sa conspire pentru fericirea noastra. Altadata insa avem “inima albastra”, zile cenusii sau nopti albe. Indiferent ce am face, culoarea ne insoteste pretutindeni iar psihologii ne sfatuiesc sa ii acordam atentia cuvenita: viata noastra poate capata culoarea pe care i-o dam!

Albul reprezinta ordine, curatenie si educatie. Iar cand spun asta nu ma refer doar la aspectul fizic, ci si la cel intelectual. Albul anunta o minte clara, ordonata si antrenata. Contrastul creat de camasile sau topurile albe cu sacourile negre este definitoriu pentru nivelul de top management, de exemplu. Atentie insa, cand optati pentru camasi sau topuri albe! Albul trebuie sa fie impecabil, fara pete sau zone decolorate, iar lenjeria intima recomandata este cea de culoarea pielii, nicidecum cea alba, aceasta greseala fiind frecventa.

Negrul este elegant si solemn, puternic si dominant. Este recomandat a fi purtat atat uni, cat si asortat culorilor in nuante pale sau, pentru un efect dramatic, nuante intense. Negrul poate fi asortat cu aproape toate culorile si nuantele existente, indiferent ca acest lucru se face cu alte piese vestimentare sau doar cu diverse accesorii. Asa cum am mai spus, este optiunea corecta pentru a fi purtat in mediul de afaceri.

Fisiere in arhiva (1):

  • Limbajul Culorilor.pptx