Plan de Afaceri Sc Roge 96 SRL

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Plan de Afaceri Sc Roge 96 SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Comunicare

Cuprins

I. Descrierea afacerii
1) Descrierea ideii de afaceri
2) Descrierea societăţii
3) Descrierea produselor şi serviciilor
4) Localizarea restaurantului
II. Planul de marketing
1) Descrierea pieţei
2) Trendul pieţei
3) Concurenţa şi alte influenţe
III. Plan operaţional
IV. Managementul afacerii
1) Descrierea echipei manageriale
2) Cosultanţii – cheie
3) Proprietarii afacerii
4) Organizarea afacerii

Extras din document

I. Descrierea afacerii

1. Descrierea ideii de afaceri

Prin intermediul magazinului pe care îl deţine S.C. “ROGE’96” S.R.L. prestează servicii de alimentaţie publică. Portofoliul său de clienţi cuprinde în special persoane fizice sau juridice din zona de vest a municipiului Bucureşti, ca rezultat al localizării magazinului.

Obiectivul general urmărit de managementul companiei este de creştere a volumului activităţii şi implicit a profitabilităţii.Pe baza cunoştinţelor dobândite, succeselor anterioare şi tipului serviciilor oferite, strategia viitoare a afacerii va fi una de diferenţiere calitativă faţă de oferta concurenţei.

Afacerea îsi propune să se distingă ca exponent de marcă pentru tipul de servicii oferit. Recunoaşterea acestei poziţii se va face prin atingerea în interval de 2 ani a unui volum al cifrei de afaceri de 40.000.000.000 lei.Conform studiilor de piaţă efectuate, o asemenea cifră de afaceri va asigura firmei o cotă de piaţă de aproximativ 10% din piaţa-ţintă.

Calitatea serviciilor va fi asigurată şi îmbunătăţită prin menţinerea unui control strict din partea managerului, organizarea de pregătiri periodice pentru personalul ce va fi nou angajat şi pentru cel deja existent.

2. Descrierea societăţii

S.C. “ROGE’96” S.R.L. este persoană juridică română cu sediul în str. Tolbei, nr. 4, sector 6, Bucureşti, fiind înfiinţată în actuala formă juridică- societate cu răspundere limitată- şi sub actuala denumire la data de 15.06.1996.

Obiectul principal de activitate îl constituie “ comercializarea de mărfuri alimentare cu amănuntul”, conform codului CAEN 5211.

În prezent societatea dispune de un capital social de 1.000.000.000 lei. Finanţarea activităţii sale se face predominant din surse proprii.

Tendinţele pieţii pe care evoluează afacerea sunt favorabile expansiunii planificate de aceasta. Potrivit cercetării de piaţă efectuate, clienţii-ţintă îşi manifestă tot mai evident înclinaţia de a frecventa magazinele mici din apropierea casei.

3. Descrierea produselor şi serviciilor

Magazinul ROGE’96 oferă o gama diversificata de produse, clienţii având posibilitatea de a alege din aceasta gamă largă de produse.

Obiectivul unităţii este de a satisface pe deplin exigenţele clienţilor, având în vedere că preocuparea oamenilor pentru o alimentaţie sănătoasă şi hrănitoare este în creştere în ultimii ani.

Magazinul este renumit pentru calitatea şi diversitatea produselor oferite clienţilor .

Cea mai bună dovadă a atractivităţii şi calităţii ofertei magazinului o reprezintă frecventarea acestuia de un număr mare de personalităţi.

Asigurarea calităţii este principalul avantaj competitiv al magazinului, deoarece firma şi-a dezvoltat un program performant de asigurare a acesteia prin:

- dotările şi echipamentele moderne;

- controlul strict al respectării normelor interne de funcţionare.

O persoană din conducerea unităţii (şeful de magazin) va supraveghea în permanenţă respectarea standardelor sanitare şi de calitate a produselor, precum şi modul de deservire a clienţilor. Aceiaşi persoană se va ocupa şi de relaţiile cu furnizorii, stabilind necesarul de materii prime, negociind modalităţile şi termenele de livrare şi plată.

4. Localizarea restaurantului

Magazinul ROGE’96 se află amplasat în apropierea Parcului Sergiu Celibidache, ceea ce-i oferă un vad comercial deosebit. Magazinul beneficiază de vecinătatea unui loc intens circulat şi de faptul că în aporpiere se află numeroase centre de afaceri.

II. Planul de marketing

1. Descrierea pieţei

În cadrul sectorului zerţiar serviciile de alimentaţie publică ocupă locul 16 la nivel naţional, vânzările anuale fiind de aproximativ 4.000.000.000 lei. În aceste condiţii activitatea magazinelor private reprezintă aproximativ 90% din totalul activităţii de alimentaţie publică.

Conform cercetării de piaţă comandate de societatea ROGE’96, românii cheltuiesc în medie 10% din venituri pentru a cumpara produse

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri Sc Roge 96 SRL.doc