Realizarea unei Stiri

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Realizarea unei Stiri.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 7 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Aniela Corlateanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Comunicare, Mass Media

Extras din document

Titlu: De la bal - la spital( prima știre)

Intro-ul: O tânără a fost mușcată în acestă dimineață de câinii vagabonzi, în timp ce se întorcea de la petrecere.

BETA: voice-over- Femeia a ajuns în urma incidentului în stare gravă la Spitalul de Urgență din Sibiu. Acesta a fost găsită zăcând în Piața Mică de un gardian, care tocmai ieșise din tura de noapte.

Sincron- interviu cu gardianul Victor Pop ( În momentul în care am găsit-o se afla într-o baltă de sânge și era în stare de șoc. Am chemat ambulanța și am reușit să sun de pe telefonul ei pe tatăl acesteia ).

Sincron- de la spital cu tatăl fetei Andrei Alexe (În momentul în care am primit vestea eram la servici. Am reușit să vorbesc , acum cinci minute și cu fiica mea. Ce vă pot spune este că atât ea cât și noi abia așteptăm să se recupereze și să mergă acasă ).

Sincron- interviu cu medicul de gardă Ion Matei ( În acest moment femeia se află în afara oricărui pericol. Prezintă mușcături la nivelul feței, membrului superior stâng, membrului inferior drept și pe torace. După vindecarea rănilor va suferi câteva intervenții chirurgicale pentru a nu rămâne cu cicatrici ).

Lead-out-ul: - interviu cu reprezentantul primăriei Ilie Gheorghe ( Acest caz a atras atenția primăriei, care a luat decizia de a demara o acțiune prin care câinii vagabonzi să fie sterilizați și transportați la un adăpost special ).

Stand-up: Mă aflu de 30 de minute în Piața Mică unde a avut loc incidentul și nu a trecut nici o persoană pe aici. Se pare că după acest accident oamenii evită să se mai plimbe prin acest loc , destul de fregventat deobicei.

Pe trotuar pot fi observate urme de sânge, iar câinii nu lipsesc nici ei din peisaj.

Pentru știrile PRO-tv, Oana Mladin.

Jurnalism, anul II, grupa I

Titlu: Incendiu la marginea Sibiului (a doua știre)

Intro-ul: 20 de case de la marginea Sibiului au fost distruse în urma unui incendiu. Oamenii din zonă au fost evacuați de autorități și peste 100 de pompieri s-au luptat cu flăcările.

BETA: Șase secunde de ambianță ( imagini cu casele arse și sunet produs de focul care mistuie casele).

Voice-over- 15 locuințe au fost distruse coplet, iar altele 5 în proporție de 40%, focul extinzându-se pe o suprafață de un kilometru.

Zece persoane au suferit arsuri de gradele II și III, iar o persoană în vărstă de 55 de ani a decedat din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Sincron- de la fața locului-Ion Popescu- persoană căreia i-a fost arsă casa ( Dormeam când deodată am auzit stigăte, iar când am ieșit afară casa vecinului era deja cuprinsă de flăcările, care se îndreptau spre casa noastră. Am luat strictul necesar și am privit neputincioși cum totul se face scrum).

Voice-over- Incendiul a izbucnit azi-noapte în jurul orei 1. Din cauza vântului puternic și a zonei greu accesibile focul s-a extins cu rapiditate, iar autoritățile au fost nevoite să evacueze aproximativ 1000 de oameni.

Sincron- reprezentantul pompierilor Vasile Aron ( Am fost nevoiți să declarăm stare de urgență în zonă și să evacuăm rapid persoanele și animalele din gospodăriile predispuse la incendiu).

Fisiere in arhiva (1):

  • Realizarea unei Stiri.docx

Alte informatii

Realizarea unei stiri dupa structura acesteia/