Voglio - Leasing

Referat
6/10 (2 voturi)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3154
Mărime: 201.55KB (arhivat)
Publicat de: Simi Stanciu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Rogajanu Angela

Cuprins

  1. 1. Definitie. Obiect de activitate
  2. 2. Logo si slogan
  3. 3. Modalitati de promovare
  4. 4. Produse si servicii oferite
  5. 5. Politica externa si interna de comunicare. Analiza concurentei

Extras din referat

DEFINITIE. OBIECT DE ACTIVITATE

S. C. VOGLIOLEASING S.A.

Sediul social: Bucuresti, Calea Dorobantilor,

Nr. 253, etaj 2, sector 1

Numar de ordine in Registrul Comertului: J55 / 2146 / 1997

Cod unic de inregistrare: 10285673

Cod de identificare fiscala: RO 10285673

DEFINITIE LEASING

In Romania operatiunile de leasing sunt definite si tratate in principal de dispozitiile O. G. nr. 57/1997, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. Astfel, sunt definite ca fiind operatiunile prin care "... o parte, denumita locator/finantator, transmite pentru o perioada determinata dreptul de folosinta asupra unui bun al carui proprietar este, celeilalte parti, denumita utilizator, la solicitarea acesteia, contra unei plati periodice, denumita rata de leasing, iar la sfarsitul perioadei de leasing locatorul/finantatorul se obliga sa respecte dreptul de optiune al utilizatorului de a cumpara bunul, de a prelungi contractul de leasing ori de a înceta raporturile contractuale."

OBIECT DE ACTIVITATE

VoglioLeasing are ca principal obiect de activitate leasingul financiar si operational in domeniul autovehiculelor noi si second-hand, echipamentelor industriale si de calcul, imobile precum si diferite mijloace de transport.

Compania are ca obiect secundar de activitate, activitati ale caselor de asigurari, inchirieri, activitati de consultanta pentru afaceri si management.

LOGGO SI SLOGAN

Loggo-ul reprezinta semnul de recunoastere al companiei Voglio Leasing si este compus din literele V si L! culorile acestora sunt verde si albastru.

Albastru reprezinta loialitate, pace. Costumele pentru afaceri sunt de multe ori bleu-marin pentru ca aceasta implica loialitate; in acelasi timp, salile de clasa sunt deseori zugravite in albastru deschis, datorita efectului calmant al albastrului.

Verde reprezinta naturalete, prospetime si fertilitate. Legatura clara cu verdele este natura, dar folosirea acestei culori in spitale este similara cu efectul albastrului, verdele fiind si el o culoare care calmeaza.

Sloganul pentru care am optat este: TREBUIE DOAR SA VREI si reprezinta o indemnare a populatie de a opta pentru serviciile noastre de leasing! Acest mesaj este unul scurt dar care atinge exact publicul tinta!

TEHNICI DE PROMOVARE

Tehnicile de promovare la care am apelat pentru a crea o imagine acestei companii sunt cele cunoscute:spoturile audio-video, publicitatea stradala( panouri publicitare ,pliante)!in plus am apelat la companiile producatoare de automobile, am incheiat conntracte cu acestea iar in urma prezentarii automobilelor clientilor li se prezinta si oferta noastra de leasing, acest lucru fiind foarte important in dezvoltarea noastra ca si companie!

In plus am organizat si cateva concursuri foarte atractive miza fiind o masina din clasa sport!

Spotul video este unul clasic: dintr-un elicopter se arunca pliate publicitare cu ofertele de leasing!acestea fluturand prin aer una dintre ele este prinsa de un pescarus si dusa cu el intru-n alt cartier apoi aruncata....aceasta in aer ajunge la un barbat gol care era agatat de peretele unui bloc... cand citeste oferta dupa acest fluturas ,se urca in balcon si intra in apartamentul de unde incerca sa fuga si da nas in nas cu sotul femeii de la care incerca sa fuga! Dupa aceea apare pe fundal oferta promotionala iar la sfarsit apare acel barbat si sotul femeii la un gartar pe marginea unui lac cu 2 masini sport parcate !

Spotul audio reprezinta sunetul scos de masinile sport la plecarea de la semafor si fundalul..TREBUIE DOAR SA VREI apoi prezentata oferta!

Afisele stradale:

Preview document

Voglio - Leasing - Pagina 1
Voglio - Leasing - Pagina 2
Voglio - Leasing - Pagina 3
Voglio - Leasing - Pagina 4
Voglio - Leasing - Pagina 5
Voglio - Leasing - Pagina 6
Voglio - Leasing - Pagina 7
Voglio - Leasing - Pagina 8
Voglio - Leasing - Pagina 9
Voglio - Leasing - Pagina 10
Voglio - Leasing - Pagina 11
Voglio - Leasing - Pagina 12
Voglio - Leasing - Pagina 13
Voglio - Leasing - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Voglio - Leasing.doc

Ai nevoie de altceva?