Analiza Financiara la SC Rumada Prod SRL

Imagine preview
(9/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Analiza Financiara la SC Rumada Prod SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 21 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Pantea Mioara Florina

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

Societatea a fost infiintata in anul 2008 si funcţionează cu un număr de 23 de angajaţi calificaţi şi necalificaţi în domeniul tâmplariei ,dulgheriei , fasonarea şi dimensionarea lemnului , în finisarea lemnului.

Societatea are ca domeniu de activitate producerea de lucrări de tâmplarie şi dulgherie care constă în producerea de uşi interioere şi exterioare din lemn , ferestre cu sticlă termopan sau simple cu lemn stratificat , mobilier de bucătarie ,dormitor ,sufragerie etc. din lemn masiv de diverse esenţe de lemn sau din pal meleminat , parchet , duşumele , lambriuri, scări interioare cu balustrii de lemn strunjiti , seturi de gradină cu masă, bănci , balansoar, filigorii, garduleţe de flori, terase pentru case etc. pe lângă activitatea principală societatea mai produce şi ambalaje de lemn (paleţi) din lemn de esenţe tari (fag ,carpen ,ştejar ) de diferite dimensiuni. Deasemenea societatea se ocupă şi cu debitarea buştenilor de lemn pe care le prelucrează în diverse sortimente , cum ar fi : cherestea , semifabricate , grinzi , scândură , etc.

Societatea se bucură de prestigiu datorită calităţii pe care o au produsele finite executate la comandă după preferinţele clienţilor care sunt foarte importante în bunul mers al colaborării.

Toate prudusele sunt prelucrate cu multă dăruire şi seriozitate de către tâmplari cu experienţă vastă în domeniul tâmplăriei

Transportul şi montajul sunt asigurate pentru fiecare client de catre SC RUMADA PROD SRL pentru buna desfăşurare a activităţii şi pentru garantarea lucrărilor executate

Societatea oferă cilenţilor o gamă mult mai diversificată de produse cu preţuri atractive şi deosebită placere de colaborare

Analiza ratelor de structura ale activului

Structura activului caracterizează compoziţia patrimoniului economic al întreprinderii, în concordanţă cu caracterul mai mult sau mai puţin“capitalistic” al acesteia ca şi vulnerabilitatea sa la evoluţiile inflaţioniste.

Ratele de structură a activului reflectă apartenenţa sectorială şi depind de natura activităţii întreprinderii, astfel:

1) Ponderea imobilizărilor: (%) reflectă indirect intensitatea capitalistică (prin ponderea imobilizărilor corporale) şi a relaţiilor financiare cu alte unităţi (prin ponderea imobilizărilor financiare).

2) Ponderea activului circulant: (%) depinde de sectorul de activitate şi durata ciclului de producţie (prin ponderea stocurilor), de durata termenelor de plată convenite cu clientela (prin ponderea creanţelor) şi reflectă esenţa trezoreriei (prin ponderea lichidităţilor în patrimoniu).

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Financiara la SC Rumada Prod SRL.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA „AUREL VLAICU” ARAD FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE