Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Contabilitate
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1191
Mărime: 44.35KB (arhivat)
Publicat de: Marius Kiss
Puncte necesare: 6

Extras din referat

DELTA A.C.M. este o companie privata cu peste 20 ani experienta in domeniul constructiilor si ingineriei, fiind orientata spre dezvoltarea de proiecte de anvergura pentru clienti din domeniul public si privat. Compania asigura solutii personalizate si complet integrate de gestionare a lucrarilor de constructii, dispunand de competente ce acopera nevoi complexe ale beneficiarilor.

Astazi, DELTA A.C.M. dispune de numeroase capacitati de productie si poate asigura o serie de servicii conexe executiei lucrarilor de constructii bazandu-se in permanenta pe o echipa de profesionisti cu expertiza in gestionarea proiectelor de constructii.

DELTA A.C.M a demonstrat masura competentei sale, construind poduri si diferite lucrari de arta, care exceleaza din punctul de vedere al complexitatii si al exigentelor impuse de beneficiari. Profesionalismul angajatilor si folosirea unor tehnici si metodologii avansate au permis accesul companiei la lucrari de constructii din ce in ce mai complicate si au generat succesul proiectelor contractate.

Societatea a dezvoltat de-a lungul timpului si proiecte complexe de constructii civile ce exploateaza tehnologii eficiente care sa asigure realizarea unui produs final de inalta calitate, adaptat zonei de impact, in conditii de prezervare a resurselor si de protejare a mediului. Proiectele companiei se concentreaza spre a crea repere, ce conduc spre o dezvoltare armonioasa si durabila a comunitatilor in care intervenim. Experienta in domeniul constructiilor civile consta in construirea si reabilitarea de cladiri rezidentiale, birouri si parcari (subterane si supraetajate), reabilitarea de spitale, construirea de complexe de agrement. In portofoliul de activitati un segment aparte il reprezinta lucrarile edilitare. Acestea vizeaza extinderea retelelor de apa si canalizare, modernizarea sistemului rutier, construirea statiilor de epurare a apelor uzate executia instrumentelor de pompare sau servicii de proiectare specializata. Prin constructia de parcuri si prin sistematizari pe verticala, DELTA A.C.M. contribuie la dezvoltarea oraselor si la cresterea valorii sociale si economice a acestora. Constructia unui parc in proximitatea unei comunitati creste valoarea proprietatilor din respectiva comunitate si genereaza atractivitate pentru afaceri si forta de munca. Constructia oricarui parc este un exercitiu de imaginatie, de profesionalism si de responsabilitate sociala. Prin proiectele pe care le propune si prin materialele pe care le foloseste in amenajarea si mobilarea parcurilor, compania este consecventa filozofiei sale de protectie a calitatii mediului inconjurator.

DELTA A.C.M. detine sapte capacitati de productie dedicate sustinerii lucrarilor aflate in derulare. Acestea sunt considerate, in acest moment, a fi unele dintre cele mai moderne din lume, deoarece configuratiile furnizate de catre producatori sunt unele speciale. Din punct de vedere al caracteristicilor, capacitatile de productie fixe sunt de tip vertical, permit uscarea agregatelor, prepararea betonului cu apa calda si pot lucra simultan cu mai multe tipuri de aditivi. Unitatile produc toate retetele de beton, produsele rezultate fiind certificate.

Respectand politicile de mediu ale companiei, ce vizeaza dezvoltarea sustenabila, includem in compozitia betoanelor si cenusa de electrofiltru, ceea ce contribuie la reducerea cantitatii de deseuri depozitate de catre termocentrale, cu impact pozitiv asupra mediului. Compania dispune de mai multe fabrici de asfalt care produc toate tipurile de asfalt folosite in Romania. Instalatiile tehnologice atat fixe, cat si transportabile, sunt de productie germana, tip Benninghoven.

Compania detine un agrement tehnic pentru producerea asfaltului turnat dur-Delta Dur. Reteta acestui produs este asimilata dupa normele germane in domeniu, materiile prime utilizate fiind de cea mai buna calitate.

Toate produsele sunt certificate.

Preview document

Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL - Pagina 1
Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL - Pagina 2
Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL - Pagina 3
Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL - Pagina 4
Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL - Pagina 5
Contabilitate în mediul de afaceri - delta antrepriză de construcții și montaj 93 SRL - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Contabilitate in mediul de afaceri - delta antrepriza de constructii si montaj 93 sRL.doc

Ai nevoie de altceva?