Operatiuni Contabile la SC Sanara Shipping and Trading SRL

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Operatiuni Contabile la SC Sanara Shipping and Trading SRL.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 30 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Contabilitate, Alte Domenii

Extras din document

Societatea S.C SANARA SHIPPING & TRADING S.R.L s-a înfiintat în iunie 1993, având drept scop prestarea unor servicii de transport naval.

Denumirea societatii în toate actele, facturile, anunturile, publicatiile emanând de la ea va fi urmata de initialele S.R.L. , de capitalul social, de numarul de înregistrare în Registrul Comertului (J/09/185/1993) si sediul societatii.

Forma societatii este cu raspundere limitata. Obligatiile generale si speciale ale acesteia sunt garantate numai cu patrimoniul social. Raspunderea asociatilor este întotdeauna limitata numai la plata partilor sociale.

Societatea dobândeste personalitate juridica de la data înregistrarii în Registrul Comertului.

Societatea îsi are sediul în Braila, strada Aleea Cresei, numarul 4, cu fliale în Galati si Constanta.

Obiectul de activitate al societatii

Activitatile desfasurate de societate sunt :

1) Efectuarea oricarei operatiuni de comert extern si intern permise de lege, inclusiv operatiuni de consignatie, switch, barter, lohn, allez-retour, depozitare, vânzare en-gros si en-detail pe lei si/sau valuta.

2) Sa efectueze operatii de reprezentare si agentie comerciala si turistica.

3) Sa închirieze si/sau sa cumpere nave de pasageri si/sau carge precum si orice echipamente sau ambarcatiuni destinate transportului.

4) Sa efectueze servicii de agenturare si aprovizionare nave indiferent de pavilion, în orice port românesc sau strain.

5) Sa efectueze servicii de brokeraj.

6) Sa dobândeasca orice fel de marfuri si proprietati.

7) Sa investeasca si sa se ocupe de banii firmei, care nu sunt imediat necesari, în maniera prescrisa de Adunarea Generala a Asociatilor.

8) Sa obtina înscrierea sau recunoasterea societatilor în orice port din lume.

9) Sa faca toate asemenea lucruri care sunt considerate incidentale sau care conduc le realizarea obiectivului de activitate al firmei sau oricarei aceste parti din aceasta.

Clauza aceasta nu va fi interpretata restrictiv, ci va primi cea mai larga interpretare, cu conditiile ca legea sa nu dispuna altfel.

Capitalul social

Capitalul este de 200.000.000 lei împartit în 20 parti sociale este subscris si varsat integral de catre asociati la data constituirii societatii.

Partile sociale pot fi transmise între asociati. Transmiterea partilor sociale în favoarea tertilor nu poate fi facuta decât cu aprobarea asociatilor, reprezentând cel putin ¾ din capitalul social, afara de cazul când acestea sunt dobândite prin succesiune.

În cazul ân care s-ar depasi maximul legal de asociati din cauza numarului de succesiuni, acestia vor fi obligati sa de semneze un numar de titulari ce nu vor putea depasi maximul legal .

Fisiere in arhiva (1):

  • Operatiuni Contabile la SC Sanara Shipping and Trading SRL.doc

Alte informatii

ASE BUCURESTI COMERT-TURISM