Plan de Afaceri - SC Bial SRL

Imagine preview
(5/10 din 3 voturi)

Acest referat descrie Plan de Afaceri - SC Bial SRL.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 14 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Cuprins

PLAN DE AFACERI 1
CUPRINS 2
1.PREZENTAREA SOCIETĂŢII 3
2.ANALIZA SITUAŢIEI JURIDICE 3
2.1. Forma juridică, asociaţi 3
2.2. Descrierea obiectului de activitate 3
2.3. Puncte forte şi puncte slabe 3
2.4. Dotarea tehnică şi tehnologică 4
2.5. Salariaţii 4
2.6. Impactul asupra întreprinderii şi zonei 4
3. ANALIZA SERVICIILOR ŞI A PIEŢEI 5
3.1. PREZENTAREA SERVICIILOR SOCIETĂŢII 5
2.3. Piaţa şi principalii concurenţi 5
3.3. Strategia de marketing 5
4. ANALIZA ECONOMICO-FINANCIARĂ 6
4.1. Analiza bilanţului şi indicatorilor financiari 6
4.2. Analiza contului de profit şi pierdere 7
4.3. Analiza costurilor cu personalul 8
5. CONTRACTUL 9
6. STATUTUL SOCIETĂŢII 11
7. ORGANIGRAMĂ 15

Extras din document

1.PREZENTAREA SOCIETĂŢIISocietatea SC “BIAL” SRL a fost înfiinţată în anul 2004 şi înmatriculată la Registrul Comerţului Braşov cu nr. J 40/3259/16.01.2004. Societatea şi-a desfăşurat activitatea în baza unui statut propriu şi în baza prevederilor legale în vigoare fără a-şi modifica obiectul de activitate. Are sediul social în Moieciu de Sus, strada Principală nr. 14,judeţ Braşov şi este reprezentată prin Gârboan Bianca, managerul societăţii. 2.ANALIZA SITUAŢIEI JURIDICE2.1. Forma juridică, asociaţi

Societatea comercială “BIAL” SRL este o persoană juridică română, cu răspundere limitată, înfiinţată în baza legii 31/1991.

Capitalul social, în valoare de 4320000 lei (43 părţi sociale a câte 100000 lei fiecare) este deţinut în întregime de acţionarul unic Gârboan Bianca.

Societatea este constituită pe o perioadă nedeterminată începând cu momentul constituirii sale ca persoană juridică română.

2.2. Descrierea obiectului de activitate

Obiectele de activitate ale societăţii “BIAL” SRL sunt:

Prestarea de servicii

-servicii de cazare

-servicii de alimentaţie publică

-servicii de agrement

-servicii de întreţinere, sănătate

Piscicultura

Producţia de alimente pentru consum

Creşterea animalelor pentru producţie şi consum

Deoarece firma se încadrează în sectorul pensiunilorea are ca principale obiecte de activitate prestarea serviciilor de cazare, alimentaţie publică şi agrement.

2.3. Puncte forte şi puncte slabe

Punctele forte ale societăţii ”BIAL” SRL în raport cu concurenta:

-dotarea tehnică şi tehnologică de care dispune societatea permite prestarea unor servicii de calitate la preţuri accesibile;

-datorită confortului, personalului existent şi publicităţii serviciile noastre se adresează şi pieţei internaţionale;

-cunoaşterea zonei face prezentarea firmei către clienţi mult mai uşoară;

-aerul curat datorită zonei îi fac pe clienţi să aleagă zone mai depărtate de aglomeratele oraşe.

Puncte slabe:

-distanţa de la localitatea Braşov (50 km) îi face pe unii potenţiali clienţi să aleagă alte zone;

-preţ putin mai mare (de luat în calcul costul transportului) faţă de firmele aflate în localitate.2.4. Dotarea tehnică şi tehnologică

SC “BIAL” SRL dispune în prezent de 2 clădiri. Clădirea principală cuprinde camere cu băi şi sală de mese şi respectiv clădirea în care se ţine animalele pentru agrement şi producţie proprie.

Clădirea cu camere este construită pe fundaţie din beton, cu bolţari iar interiorul este din lemn. Acoperişul este din ţiglă. Clădirea are 2 etaje. Laa parter se găseşte sala de mese cu bucătăria, 2băi şi o cameră. La fiecare etaj sunt căte 4 camere, fiecare cu baie proprie şi holul principal care face accesul spre fiecare cameră. Clădirea dispune de instalaţii sanitare, electrice. Încălzirea se realizează pe baza centralei cu lemne. Ferestrele şi uşile sunt din PVC termopan.

Clădirea destinată animalelor este construită pe fundaţie de beton, pereţi din zidărie de cărămidă având 25 cm grosime pe trei laturi, tâmplărie metalică la uşi şi ferestre pe o singură latură, pardoseala fiind dn beton. Acoperişul este din plăci de azbociment ondulate. Clădirea dispune de instalaţii electrice de iluminat şi de apă curentă.

Echipamentele sunt alcătuite din electrocasnice folosite în bucătărie pentru prestarea serviciilor de alimentaţie publică. Electrocasnicele au fost achiziţionate noi pentru buna desfăşurare a procesului de producţie.

Firma mai are nevoie şi de un autoturism care să-I facă aprovizionarea cu produsele necesare pentru prestarea serviciilor de alimentaţie publică. În acest scop a fost achiziţionată o Dacie Papuc din anul 2003 pe motorină.

2.5. Salariaţii

Societatea are angajaţi cu contracte de muncă 13 salariaţi. Fiecare salariat are calificarea necesară pentru meseria sa. Contractele de muncă sunt pe perioade nedeterminate de angajare. Nu există constrăngeri speciale privind persoanele ce sunt angajate.

Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afaceri - Sc Bial Srl.doc