Proiecte in Care s-a Implicat Firma Orange in Probleme de Responsabilitate Sociala

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Proiecte in Care s-a Implicat Firma Orange in Probleme de Responsabilitate Sociala.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

PROIECTE ÎN CARE S-A IMPLICAT FIRMA ORANGE ÎN PROBLEME DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ

1. Orange ofera ajutor oamenilor afectati de inundatii

Orange Romania este alaturi de cei care au fost afectati de inundatii. În 15 iulie 2005 Orange Romania face o donatie de 200.000 de euro pentru a le oferi speranta si a le reda increderea in viitor. Orange inseamna pe langa servicii de telecomunicatii sau rezultate financiare si apropierea de comunitate, de oameni.

Orange a lansat incepand din 14 iulie si o campanie interna oferind angajatilor posibilitatea sa faca donatii in bani pentru ajutorarea oamenilor afectati de inundatii. Donatiile angajatilor au fost dublate de Orange si au ajuns in zonele inundate, prin intermediul Crucii Rosii. Clientii Orange au avut de asemenea posibilitatea sa faca donatii prin intermediul numerelor deschise special de catre Orange in cadrul unor campanii initiate de Televiziunea Romana, precum si de Antena 1. Astfel, orice apel sau mesaj scris trimis la numarul 1415 insemna o donatie de 1,5 USD (fara TVA) si orice mesaj scris trimis la numarul 1413 reprezenta o donatie de 2 USD (fara TVA).

Richard Moat, Director Executiv Orange Romania:

"Atat eu cat si angajatii Orange Romania am fost foarte impresionati de efectele inundatiilor din toata tara si pe aceasta cale dorim sa ne exprimam compasiunea fata de cei loviti de furia apelor. Am oferit ajutor pentru zonele afectate de inundatii, initiativa care se incadreaza in programul nostru de responsabilitate sociala corporativa. Responsabilitatea sociala este pentru Orange o strategie pe termen lung si inseamna o atitudine si un stil de management care sa conduca la atingerea atat a obiectivelor financiare cat si a celor legate de dezvoltarea comunitatii, in general."

2. "Scoala de Comunicare" pentru studenti: un nou program de formare de la Orange

Dupa succesul inregistrat in anii anteriori cu School of Customer Experience, Scoala de Vanzari si Marketing, Orange extinde programul dedicat studentilor cu o noua initiativa: Scoala de Comunicare.

Scoala de Comunicare este un program de training care, dupa cum lasa sa se inteleaga si numele, are ca tema principala comunicarea, pornind de la introducerea in cateva notiuni de baza, foarte utile pentru intelegerea si practicarea unei comunicari eficiente.

Trainingul este structurat pe 10 cursuri in care se vor studia: relationarea, definirea comunicarii, tipurile de comunicare, informarea, persuasiunea, barierele unei comunicari eficiente, opiniile si rolul lor, emotii negative si pozitive, personalitate si comunicare, comunicare organizationala.

Programul de training a fost dedicat exclusiv studentilor si a fost sustinut in colaborare cu compania de consultanta Brandient. Trainingul s-a derulat in limba romana si a fost sustinut de Aneta Bogdan - Managing Partner Brandient si invitatii sai.

Studentii se disting ca un segment cu valori si exigente distincte de comunicare la care Orange se adapteaza permanent intelegand, poate mai mult decat orice alta companie, ca succesul inseamna procesul invatarii, al acumularii de noi experiente si al dezvoltarii. Orange considera ca trebuie sa aiba un rol activ in indrumarea tinerilor si formarea de viitori specialisti si de aceea a organizat inca din 1998 in colaborare cu diverse agentii sau institute, stagii de practica, ateliere de idei si creatie, scoli de vanzari si marketing, School of Customer Experience, cursuri de orientare profesionala, de control de gestiune si gestiunea trezoriei, la care au participat de-alungul anilor sute de studenti.

Roxana Rotaru - Director Resurse Umane, Orange Romania a spus:

"Scoala de Comunicare se incadreaza in programul Orange de responsabilitate sociala prin care ne propunem sa avem un rol activ in viata comunitatii. Acest training vine in intampinarea necesitatilor studentilor de a se dezvolta si de a avea o interactiune cat mai directa cu mediul de afaceri in vederea pregatirii carierei lor profesionale. Orange isi propune sa organizeze astfel de programe de training speciale pentru studenti si in anii urmatori si doreste sa continue dialogul deschis cu studentii, ei fiind o investitie strategica pentru viitor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Proiecte in Care s-a Implicat Firma Orange in Probleme de Responsabilitate Sociala.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA ROMÂNO – GERMANĂ SIBIU FACULTATEA ŞTIINŢE ECONOMICE ŞI CALCULATOARE SPECIALIZAREA: CONTABILITATE ŞI INFORMATICĂ DE GESTIUNE