Sistem Informatic Pentru Contabilitatea Financiara

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Sistem Informatic Pentru Contabilitatea Financiara.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 26 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ion Andrei

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Contabilitate

Extras din document

IV.1 Programare orientata obiect-scurta prezentare

Elementul de baza în cadrul programarii orientate obiect îl constituie clasa, iar prin instantierea acesteia, obiectul. În esenta, se considera ca orice entitate din lumea reala poate fi modelata ca un obiect care are un numar de proprietati si de metode (operatii sau proceduri). Proprietatile redau atributele fizice ale obiectelor, iar metodele exprima actiunile ce pot fi efectuate de un obiect. Fiecare obiect încapsuleaza un ansamblu de informatii si de operatii permise asupra acestor informatii si care definesc un comportament specific. Informatiile nu sunt direct accesibile, ele putând fi modificate sau consultate numai prin intermediul metodelor.

În cadrul aplicatiilor Windows (cum sunt si cele create cu ajutorul ACCESS) între obiectele si evenimentele programabile exista o strânsa legatura. Producerea evenimentelor are loc ca urmare a a actiunii utilizatorului ori a executiei programului sau pot fi declansate de catre sistem. Obiectele pot raspunde unui anumit numar de evenimente generate de catre utilizator sau de catre sistem.

Mediul Microsoft Windows este prin excelenta un mediu care utilizeaza o interfata grafica utilizator (Graphical User Interface-GUI), oferind usurinta si naturalete în utilizare. Majoritatea aplicatiilor care ruleaza sub acest mediu se prezinta ca un ansamblu bine structurat de obiecte ( meniuri, butoane, liste derulante, etc), care la o anumita actiune a utilizatorului (apasarea unei taste de exemplu) declanseaza executia unei metode. ACCESS ofera utilizatorilor sai posibilitatea lucrului direct cu astfel de obiecte, iar dezvoltarea de aplicatii cu ajutorul sau se constituie într-un proces corect structurat.

Dezvoltarea de aplicatii sub mediul Windows (mediu care foloseste mai mult decât oricare altul conceptele programarii orientate obiect) are ca rezultat obtinerea de aplicatii prietenoase, facile si care ofera satisfactii atât utilizatorilor, cât si creatorilor de aplicatii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sistem Informatic Pentru Contabilitatea Financiara.doc

Alte informatii

Capitolul 4