SRL-ul

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie SRL-ul.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 2 puncte.

Domeniu: Drept Comercial

Extras din document

Constituire

URBAN PAVEL, cetatean roman, cu domiciliul in Bacau str. Stadionului nr.19, sc.A, ap.16, judetul Bacau identificat prin B.I. seria GT nr. 297573 eliberat de Politia Bacau si BENCHEA JOCA ANTON, cetatean roman, cu domiciliul in Bacau str. Narciselor nr.13 sc.B, judetul Bacau identificat prin B.I seria BN nr. 298663 eliberat de Politia Bacau, au decis constituirea unei societati comerciale cu raspundere limitata potrivit prevederilor Legii 31/1990, Legii 26/1990 Cod Comercial.

I. Denumirea, forma juridical, sediul, durata

Denumirea societatii este “SEDI-TRANS” S.R.L Bacau. In toate actele, facuturile, anunturile,publicatiile si alte documente denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele “societate cu raspundere limitata” sau initialele S.R.L, capitalul social si numarul de inmatriculare in Registrul Comertului.

Societatea comerciala “SEDI-TRANS” S.R.L Bacau este persoana juridica romana din momentul inmatricularii in Registrul Comertului, avand forma juridica de societate cu raspundere limitata. Aceasta isi desfasoara activitatea in conformitate cu prezentul statut, contractul societatii si a legislatiei in vigoare.

Sediul societatii este in comuna Cleja, sat Buda, judetul Bacau. Societatea isi va putea deschide filiale, sucursale si in alte localitati din tara si strainatate.

Societatea se constituie pe o perioada nelimitata.

II. Obiectul de activitate

Obiectul de activitate al societatii “SEDI-TRANS” este urmatorul:

- cultura cerealelor, leguminoaselor, plantelor de nutret

- viticultura

- cresterea animalelor pentru blana si alte specii

- servicii de imbunatatiri funciare si irigatii

- exploatarea forestiera

- lucrari de constructii si finisare

- comert cu amanuntul in magazine specializate

III. Capitalul social

Capitalul social al sociatatii “SEDI-TRANS” S.R.L Bacau este de 500.000 lei divizat in 50 parti sociale in valoare de 10.000 lei fiecare, depus integral la autentificare, in numerar.

Aportul asociatilor la capitalul social este urmatorul:

- URBAN PAVEL — 250.000 lei, divizat in 25 parti sociale, participare la profit si pierderi 50%

- BENCHEA JOCA ANTON — 250.000 lei, divizat in 25 parti sociale participare la profit si pierderi 50%

Majorarea sau reducerea capitalului se face numai pe baza hotararii adunarii asociatilor, dupa depunerea partilor sociale integral si potrivit legislatiei in vigoare.

Partile sociale sunt indivizibile si societatea recunoaste un singur proprietar pentru fiecare parte sociala.

Transmiterea partilor sociale intre asociati este posibila prin hotarare in cadrul adunarii asociatilor.

Transmiterea integrala sau a unei parti din capitalul social unei terte persoane se face numai cu acordul adunarii asociatilor, cu valoare de 100% din numarul total de voturi ce reprezinta partile sociale.

Fisiere in arhiva (1):

  • SRL-ul.doc