Act Constitutiv

Imagine preview
(7/10)

Acest referat descrie Act Constitutiv.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: A.MORARIU

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Drept

Extras din document

ACT CONSTITUTIV

CONTRACT DE SOCIETATE COMERCIALA

CU RASPUNDERE LIMITATA

MINERVA SRL

Intre subsemnatii:

-Petrache Florin, nascut in Falticeni la 12 mai 1975 , de cetatenie romana, domiciliat in municipiul Falticeni, str.1 Mai, Bl.17,ap.10, posesor al cartii de identitate seria S.V. nr. 114653, eliberat de Politia municipiului Suceava, la data de 13 august 1990 si

-Stredie Angela, nascut in Falticeni la data de 18 mai 1960, cetatean roman, domiciliat in municipiul Falticeni, str. Alexandru Ioan Cuza bl. 17,ap.5 posesor al cartii de identitate seria S.V. nr. 140617, eliberat de Politia municipiului Falticeni la data de 14 iunie.1986 , a intervenit prezentul contract de societate, convenind astfel sa ne asociem si sa infiintam societatea comerciala cu raspundere limitata denumita ,, MINERVA S.R.L. “, desemnata in cele ce urmeaza SOCIETATEA.

Capitolul I-Denumirea , emblema si forma juridica, sediul, durata

Art.1.-Partile contractante convin sa infiinteze o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana denumita ,, MINERVA S.R.L. “ . In orice act, scrisoare sau publicatie care provine de la SOCIETATE, trebuie sa se mentioneze: denumirea, forma juridica, sediul social, numarul de inmatriculare la Registrul comertului , codul fiscal si capitalul social.

Art.2-Emblema societatii este formata dintr-un desen reprezentand un computer stilizat alaturat unei pensule pe fond albastru si pe fundalul unei grile nelimitate, in continuarea careia apare sintagma scrisa cu majuscule de mana MINERVA S.R.L.

Art.3.-Forma juridica a SOCIETATII este societate cu raspundere limitata cu capital integral roman, constituita potrivit Legii nr.31/1990, modificata si completata prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.32/1997.

Art.4. -SOCIETATEA va avea sediul in Falticeni, str.Dimitrie Leonida nr.17 .

In baza hotararii adunarii generale a asociatilor , SOCIETATEA va putea sa-si deschida birouri si sucursale , reprezentante , agentii sau alte sedii secundare in Falticeni sau in alte orase din tara sau din strainatate.

Art.5.-SOCIETATEA va functiona pe o durata de timp nedeterminata , cu exeptia cazului cand adunarea generala a asociatilor stabileste altfel.

Capitolul II-Obiectul de activitate

Art.6-Obiectul de activitate al SOCIETATII consta in urmatoarele :

1.Productie

a) productie de bunuri alimentare si nealimentare, agroalimentare, agricole, industriale, imbuteliere ,ambalare si desfacere de bauturi racoritoare, produse de cofetarie, lactate conserve de orice fel, preparate din carne, peste;

b) confectii ,marochinarie, incaltaminte, produse de creatie vestimentara (barbati, femei,copii), tricotaje, tesaturi ;

c) asamblarea produselor electronice si electrocasnice, computere,birotica;

d) agricultura , cultura vegetala , cresterea animalelor, activitati mixte, servicii auxiliare.

2. Comert

-comerializare cu ridicata si cu amanuntul de bunuri de larg consum: produse alimentare, industriale, electrocasnice, electronice, electrice, electrotehnice, casete audio si casete video , instalatii sanitare, articole de menaj, fierarie, articole foto , mobila , produse agricole, produse agro-alimentare, detergenti, vopseluri, uleiuri , produse chimice si petroliere cu exceptia celor interzise de lege , materiale de constructii, produse de panificatie, legume-fructe, semipreparate.

Comercializarea tuturor bunurilor si produselor provenite din productia proprie sau de la terti se face en-gros si /sau en-detail prin magazine proprii sau inchiriate in Galati si alte localitati din tara.

3. Import-export

-import-export en-gros si en-detail al tuturor bunurilor mentionate in aliniatul precedent, cu respectarea conditiilor prevazute de legea romana

4. Prestari de servicii

a) servicii de depozit si consignatie, de transport de marfuri si de persoane in trafic intern si international cu mijloace proprii sau inchiriate , expeditii de bunuri la domiciliul clientului, taximetrie, consignatie auto, service auto–moto-velo, vulcanizare, spalatorie auto, tinichigerie, vopsitorie electrica;

b) servicii de montari, demontari , intretinere, reparatii si asistenta tehnica, pentru produsele ce fac obiectul activitatilor de productie si de comert ale societatii, reparatii obiecte de uz casnic;

c) casa de moda , design vestimentar si ambiental , croitorie, organizare de expoziti, reclame si publicitate;

d) xerox , dactilografiere, traduceri , tiparire, tehnoredactare. anticariat;

e) alimentatie publica, sifonarie, morarit;

f) comisionari imobile si mobile cu exceptia titlurilor de valoare;

g) tranzactii imobiliare, inchirierea masinilor, echipamentelor fara operator si a bunurilor persoanle si gospodaresti;

Fisiere in arhiva (1):

  • Act Constitutiv.doc