Bugetul Uniunii Europene

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Bugetul Uniunii Europene.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Drept

Extras din document

Cap.1 INTRODUCERE

Tamssa Distribution este deja un nume consacrat pe piaţa de distribuţie a produselor cosmetice din România şi este un partener de încredere atât pentru furnizorii săi, companii de prestigiu din domeniu, cât şi pentru parteneri.

Societatea Tamssa Distribution a luat fiinţă în anul 1998, prin înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului având Codul Unic de Înregistrare 12600572, numărul de ordine în Registrul Comerţului J40 / 393 / 20.01.2000 şi funcţionând ca societate comercială cu răspundere limitată.

Sediul societăţii este în municipiul Bucuresti, Str. Gabroveni, nr.2, sector 3, Bucuresti

Telefon: (021) 313.80.30.

E-mail: office@tamssa.ro

Capitalul social subscris şi vărsat al firmei este de 10000 lei şi este în întregime privat. Încă din 1998 firma are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al produselor cosmetice şi de îngrijire personală. Forţa acestei societaţi constă în dinamismul tinereţii sale şi în bogata experienţă acumulată de-a lungul anilor, prin abordarea unei game largi de produse distribuite. Obiectivul societăţii este de a atinge nivelul unei companii de prestigiu internaţional, care să satisfacă cele mai exigente cerinţe privind calitatea lucrărilor executate. În 2006 Tamssa Distribution avea o cifră de afaceri de 3081103 lei şi un profit net pe măsură.

Structura organizatorică a fost elaborată astfel încât să permită îndeplinirea strategiei generale a firmei. Acest lucru a fost obţinut prin câteva proceduri:

- "identificarea posturilor cheie şi a cerinţelor ce au trebuit îndeplinite pentru implementarea cu succes a strategiei;

- "înţelegerea modului în care posturile contribuie la realizarea strategiei;

- "determinarea gradului de autonomie a fiecărui post;

- "determinatea modului de coordonare a diferitor posturi.

În esentă, organizarea este un proces de diviziune a muncii, de precizare a responsabilităţii şi autorităţii. Se realizează în acelaşi timp o comunicare cât mai eficientă prin definirea cât mai clară a canalelor de comunicaţii.

Organigrama societăţii:

Echipa de vânzări este formata din 16 persoane. Depozitul în care lucrează cei 2 gestionari şi cei 2 manipulanţi este dotat cu un stivuitor pentru manevrarea mai uşoară a mărfurilor. Gestionarea mărfii presupune urmărirea a cca. 7500 de repere.

Fisiere in arhiva (1):

  • Bugetul Uniunii Europene.doc