Caiet de Practica - SC Siretul SA Pascani

Imagine preview
(6/10 din 3 voturi)

Acest referat descrie Caiet de Practica - SC Siretul SA Pascani.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 17 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Drept

Extras din document

INTRODUCERE

Practica s-a desfăşurat în cadrul unităţii S.C. SIRETUL S.A. Paşcani, în cadrul compartimentului de contabilitate, în perioada 24.06.2005-12.07.2005.

S.C. SIRETUL S.A. Paşcani s-a înfiinţat în 1973 ca o întreprindere de stat însă, de-a lungul timpului, personalitatea ei juridică a suferit modificări; în 1994 începe procesul de privatizare al întreprinderii; momentan, firma este o societate pe acţiuni.

Obiectul de activitate al întreprinderii este fabricarea de metraje pentru tricotare sau croşetare, precum şi perdele.

Întreprinderea are un personal constituit din 1607 angajaţi. În cadrul structurii organizatorice a firmei exista un director tehnic (care conduce 4 birouri precum şi cele 4 secţii de producţie ale întreprinderii), un director financiar (sub conducerea căruia sunt 4 birouri) şi un director de marketing (care are în subordine directă 4 birouri). De fapt, această structură organizatorică este prezentată amănunţit în organigrama anexată.

Acest caiet de practică este ataşat proiectului de practică care conţine, exemplificativ, documentele justificative pentru operaţiunile contabilizate pe care le-am înregistrat în decursul acestei perioade. În conţinutul acestui caiet va fi prezentată activitatea desfăşurată pe perioada de practică în cadrul compartimentului de contabilitate.

24.06.2005

Activitatea a început la ora 07.00.

Directorul de resurse umane, Cornea Mirela mi-a prezentat compartimentul de contabilitate unde urma să satisfac perioada de practică.

Am intrat în subordinea ec.Tuleaşcă Laura care, pe baza tematicii pe care i-am prezentat-o, mi-a oferit, pentru început, date despre firmă pentru a realiza primul punct al proiectului în ceea ce priveşte descrierea activităţii economico-productive al unităţii S.C. SIRETUL S.A.

Mi-a fost prezentată şi analiza SWOT pentru compartimentul comercial şi dinamica vânzărilor în ultimii 4 ani, pe care am ataşat-o la proiect.

Activitatea s-a încheiat la ora 15.00.

27.06.2005

Activitatea a început la ora 07.00.

Ec. Tuleaşcă Laura mi-a prezentat organigrama compartimentului financiar-contabil al unităţii, explicându-mi care sunt relaţiile ierarhice, funcţionale, de îndrumare şi raportare al acestei verigi.

De asemenea, mi-au fost prezentaţi ceilalţi angajaţi de la gestiunile din cadrul acestui compartiment, care urmau să ma ajute în redactarea proiectului de practică.

Fisiere in arhiva (1):

  • Caiet de Practica - SC Siretul SA Pascani.doc

Alte informatii

Universitatea Al. I Cuza Iaşi Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor