Marca Inregistrata - Flanco

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Marca Inregistrata - Flanco.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Liviu Filip

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Drept, Marketing

Extras din document

Motivatie. Explicatii

De ce ? Pentru aceste vorbe "Mi-am incredintat intotdeauna, aproape neconditionat, cariera in mainile colegilor de echipa “ , declarate de Marius Ghenea, omul care a fondat si dezvoltat Flamingo si care a dublat intr-un an de zile cifra de afaceri a companiei Flanco .

Am ramas impresionat de strategia si viziunea grupului “Să ne consolidăm poziţia de furnizor preferat de soluţii digitale care facilitează cunoaşterea şi entertainment-ul, atât direct, cât şi prin parteneri.”

Obiectivul principal al Emitentului este de a-şi dezvolta cu preponderenţă activitatea de retail, având în vedere perspectivele de creştere mai favorabile pe acest segment. Acestui obiectiv îi sunt de altfel asociate şi proiecte majore de extindere, fără a neglija însă dezvoltarea naturală în domeniul distribuţiei, dată în special de creşterea pieţei. Proiectele majore includ:

— Orientarea catre conceptul de magazin de suprafata mare - FLANCO WORLD 10 locatii noi deschise in anul 2007, alte spatii fiind în negociere;

— Dezvoltarea conceptului de specialist IT bazat pe noul concept de magazine în cazul lantului Flamingo Computers;

— Eficientizarea continua a retelelor actuale

— O suprafata neta de vânzare de aproximativ 75,000 mp la sfârsitul anului 2008.

Sinteza proiectului

Proiectul de fata prezinta si analizeaza situatia firmei FLANCO INTERNATIONAL SRL (M 2003 03579) ,firma specializata in vanzarea si distributia de produse electronice , electrocasnice si nu numai.Firma FLANCO este o intreprindere infiintata in 1994, cu capital privat integral romanesc, avand sediul in Bucuresti, membra a grupului Flamingo International SA. (M 2003 05364).

Compania are ca principal obiectiv satisfactia si confortul clientului,oferind consumatorului solutii complete pentru casa.

Firma FLANCO a reusit sa fie unul din principalii competitori de piata in Romania in domeniul distributiei de electronice-electrocasnice prin promovarea unor valori ce i-au adus recunoasterea si increderea clientilor , furnizorilor si partenerilor.

Flanco, prin reţeaua sa de 97 de magazine, îşi menţine poziţia de lider în retailul de electronice şi electrocasnice în ceea ce priveşte productivitatea magazinelor şi a personalului, exprimate în vânzări per suprafaţă, respectiv vânzări per angajat.

Obiectivele strategice sunt mentinerea si consolidarea pozitiei de lider pe piata de retail,detasandu-se de concurenta prin calitatea produselor, serviciilor si service-ului oferit.

Prin natura activităţii desfăşurate, grupul Flamingo nu desfăşoara o activitate de cercatare şi dezvoltare, ci promovează ultimele tehnologii în domeniul în care operează prin intermediul produselor comercializate.

Un alt obiectiv strategic este actionarea pe baza principiului rationalitatii(tehnica, economica, umana, manageriala) pentru a asigura o crestere continua si durabila a afacerii.

Organizatia se bazeaza pe principiile clasice ale managementului in care toata lumea are un rol bine definit.

Datorita strategiei adoptate de firma , cea a unei oferte diversificate accesibila unei sfere cat mai largi a cererii, clientii firmei sunt atat tineri cat si varsnici, oameni de afaceri, turisti individuali sau grupuri de turisti.

Segmentul tinta urmarit de firma “FLANCO” il reprezinta acea categorie de persoane a caror venit este mediu spre mare, atat femei cat si barbati, cu un nivel de studii primar pana la superior.

Alaturi de firma FLANCO veti avea parte de relaxare, siguranta si de “Cel mai bun pret garantat” !

.

Prezentarea organizaţiei

1.1. Date identificare

S.C.FLANCO INTERNATIONAL S.R.L.

Sediu social: Str. Biharia, nr. 67 – 77, sector 1, Bucuresti

Nr. inregistrare in registrul comertului. J40/22440/1994

C.I.F/C.U.I: RO6549491

Capital social subscris si varsat: 3.747.000 lei

Pagina web : www.flanco.ro

Fisiere in arhiva (1):

  • Marca Inregistrata - Flanco.doc

Alte informatii

studiu realizat pe firma Flanco, distribuitor de electronice si electrocasnice, avand ca obiect marca inregistrata