Constiintizarea Populatiei privind Aruncare de Hartie pe Spatiile Verzi

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Constiintizarea Populatiei privind Aruncare de Hartie pe Spatiile Verzi.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Ecologie

Extras din document

Ideea proiectului a pornit de la constatarea ca locuitorii cartierului Tiglina I sunt nevoiti sa suporte mizeria facuta de unii locuitori ai cartierului in care locuiesc, dar si de ceilalti cetateni ai orasului Galati, pentru ca Cartierul Tiglina I este unul din cele mai aglomerate cartiere din oras, prin prisma faptului ca aici se gasesc aproape tot ce si-ar dori locuitorii orasului, de la cinematograf, dicoteca, cluburi, magazine, restaurante, banci, sedii de firme...etc.

Prin acest proiect propun sa oferim populatiei orasului Galati un program de constiintizare a urmarilor actiunilor pe care le inteprin atunci cand arunca o bucata de hartie sau un ambalaj pe joss au pe spatiile verzi ale cartierului. O data cu aceasta constiintizare a populatiei le oferim si alternative.

Bogatiile existente ale comunitatii cartierului Tiglina I:

" Voluntarii  locuitorii cartierului Tiglina I si numai oricine este dornic de a venii in ajutorul nostrum este bine primit si pot ajuta la buna desfasurare a acestui proiect prin participarea lor sau prin mici donatii

" Orasul Galati  respectiv cartierul Tiglina I  dispune in acest moment de cosuri de gunoi unde sar putea depozita aceste resturi, dar sunt isuficiente si prost amplasate

" Initializarea unor relatii de colaborare cu primaria, firmele de salubritate

Fisiere in arhiva (1):

  • Constiintizarea Populatiei privind Aruncare de Hartie pe Spatiile Verzi.doc