Sisteme Pact de Epurare a Apelor Reziduale Industriale cu o Singura Etapa de Procesare

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Sisteme Pact de Epurare a Apelor Reziduale Industriale cu o Singura Etapa de Procesare.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Ecologie

Extras din document

Sisteme PACT® : Calitate în tratarea apei cu costuri reduse

Dacă aveţi de tratat apă reziduală industrială, levigat din gropi de gunoi ecologice, apă de suprafaţă extrem de contaminată sau apă subterană, examinaţi cu atenţie sistemul PACT®.

Dezvoltat în colaborare cu DuPont Co., sistemul PACT® îmbină tratarea biologică şi adsorpţia carbonului într-o singură etapă de tratare sinergetică. Rezultatele sunt avantajele semnificative privind costurile şi performanţele obţinute, spre deosebire de alte sisteme, cum ar fi cele care folosesc nămol activat sau carbon granulat.

Există multe alte beneficii în folosirea sistemului PACT®. Carbonul praf activat folosit în sistemele PACT® îmbunătăţeşte performanţa sistemelor biologice prin stabilizarea acestora şi evitarea îngroşării şi a sarcinii dinamice. Sistemele PACT® au control asupra culorii şi mirosului, pot reduce costurile eliminării reziduurilor, şi, spre deosebire de reactorul cu difragmă, pot îndepărta substanţele organice solubile.

Cu sistemul PACT® veţi folosi mult mai puţin carbon decât cu sistemul granular pentru a obţine o tratare a apei de calitate egală sau superioară. În plus, nu veţi avea probleme cum ar fi prefiltrarea sau a înfundarea de coloană. Mai mult, carbonul praf costă mai puţin decât cel granulat.

TESTAT CU MAI MULT DE 100 DE INSTALAŢII

Sistemele PACT® se folosesc la instalaţii din toată lumea, ajutînd beneficiarii să respecte următoarele cerinţe:

• Reglementările pentru deversarea de substanţe chimice organice, plastic şi fibră sintetică rezultate din producţie (OCPSF)

• Reglementările Actului privind resursele pentru conservare şi recuperare (RCRA), cu privire la interdicţia deversării în sol, care interzice eliminarea apei reziduale şi cere tratarea levigatului din gropile de gunoi ecologice şi a apei subterane contaminate.

• Standardele ridicate de calitate a probelor biologice din apa reziduală deversată.

• Reglementările de pre-tratare care controlează deversările industriale în POTW.

• Standardele ridicate pentru COD şi nitrogen pentru deversarea directă a apei reziduale.

Sistemele PACT® includ atât piese de adaptare a unor instalaţii existente cât şi instalaţii propriu-zise, nou-asamblate. Acestea variază de la unităţi asamblate în fabrică ce tratează între 2200 şi 378.000 de litri pe zi, la unităţi asamblate pe locul unde funcţionează şi care tratează până la 3.785.000 de litri pe zi, până la unităţi proiectate şi construite la comandă care tratează până la 190 de milioane de litri pe zi. Atât sistemele PACT® cu o platformă cât şi cele cu două platforme sunt disponibile în configuraţii continue sau în şarje.

Clienţii sistemelor PACT® beneficiază, de asemenea, de mai mult de 30 de ani de know-how, de capacitatea de testare a instalaţiilor-pilot şi de expertiza în conceperea proiectelor a companiei Siemens Water Technologies.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sisteme Pact de Epurare a Apelor Reziduale Industriale cu o Singura Etapa de Procesare.doc

Alte informatii

FACULTATEA DE ELECTROTEHNICA SPECIALIZAREA MANAGEMENTUL SISTEMELOR ENERGETICE