Accesul unui Broker la Sistemul Bursei Romanesti

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Accesul unui Broker la Sistemul Bursei Romanesti.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Mujat Ioana

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

GUILD BROKER are ca obiect unic de activitate, activitatea de ,, Broker de Asigurare’’. Consultanta financiara desfasurandu-se in paralel cu activitatea de brokeraj,devenind in timp, un atribut important al activitatii GUILD BROKER.

Principalele domenii de consultanta sunt: managementul de risc, managementul de daune, beneficiile pentru angajati, solutii alternative de transfer a riscurilor, solutii de asigurare pentru diferite categorii de riscuri.

Consultanta face parte din gama serviciilor curente pentru clientii pentru care se organizeaza programe de asigurari, dar in actualele conditii reprezinta un serviciu in sine in pachetul de servicii.

Resurse

GUILD BROKER are o retea proprie, cu birouri în Bucuresti,……………... si are ca Proiect al anului 2009 ,extinderea si in alte locatii din tara

Portofoliul GUILD BROKER cuprinde, în principal, clienti persoane fizice, comerciali, industriali, din domeniul serviciilor financiare, transport, constructii, energie, firme mari si IMM-uri.

Persoanele juridice beneficiaza de întreaga gama de produse si servicii de asigurari de care au nevoie: analiza de risc, proiectare programe de asigurari pornind de la cerinte, negociere competitiva, recomandare solutii optime, derulare contracte, suport pentru rezolvarea daunelor, s.a

Persoanele fizice beneficiaza de servicii de consultanta si intermediere asigurari, consultanta in managementul de risc , consultanta si intermediere servicii financiare , credite si leasing , consultanta in managementul de dauna - reparatii daune auto casco si RCA , etc.

Experienta companiei s-a acumulat lucrând direct cu piata de asigurari locala, înca de la formarea acestea. Identificarea, analiza si evaluarea spectrului de riscuri cu care se confrunta clientul:

-analiza eventualelor polite de asigurari existente,

-analize financiare,

-prezentarea unor recomandari de minimizare sau transfer al riscurilor,

-negocierea conditiilor si termenilor de asigurare, analiza oportunitatilor din piata din punct de vedere al raportului calitate/pret si selectarea solutiei optime, conform interesului clientului,

-intermedierea contractelor de asigurare in numele clientului,

-gestionarea si servisarea contractelor de asigurare pe toata perioada de valabilitate a acestora,

-reinnoirea politelor de asigurare si informarea clientilor in timp util asupra noilor conditii de asigurare,

-acordarea de asistenta inainte si pe durata derularii contractelor de asigurare

Alte servicii oferite

• consultanta si prestare de servicii in vederea solutionarii daunelor

• consultanta in vederea intocmirii dosarului de dauna

• consultanta in vederea solutionarii dosarului de dauna

La ora actuala, GUILD BROKER intermediaza asigurari de viata, non-viata, pensii private, pentru :GENERALII, ING si AEGON, asiguratori cunoscuti, cu traditii si cu o buna reputatie pe piata asigurarilor. AEGON. Cel mai nou intrat pe piata asigurarilor din Romania, are si el 160 de ani experienta in America si Europa si intra pe piata romaneasca cu produse noi, adaptate perioadei actuale

La nivel teritorial, Compania GUILD lucreaza prin Agentii conduse de AM(manager de agentie).La nivelul Agentiei se lucreaza prin UM , echipe coordonate de Unit-manageri formate dintr-un numar variabil de Consultanti financiari. Principiul de lucru la nivelel agentiei este acela al lucrului in echipa, fara de care nu se poate coordona, organiza, controla si lucra eficient.

Activitatea, rolurile si responsabilitatile Unit managerului

Unit managerul se subordoneaza din punct de vedere functional Directorului de agentie(AM) care organizeaza si supervizeaza intraga activitatea a din agentie. Colaborarea Unit managrului cu GUILD BROKER incepe odata cu semnarea contractului de mandat . La randul lui, Unit managerul va selectiona si isi va constitui o echipa din consultanti financiari, pe care-i va organiza, instrui si coordona in paralel cu activitatea de consultant financiar (incheierea de contracte de asigurarea pentru GUILD BROKER.)

Obligatii ale Unit managerului

• -participa la discutiile, analizele AM lunare, saptamanale, zilnice;

• -organizeaza activitatea de recrutare si selectie , intalniri cu CF;

• -realizeaza vanzari personale ;

• -planifica si pregateste activitati de mini-training, de pregatire, rol-playr, a consultantilor finaciari din subordine;

• -pregateste datele si prezinta AM raportele lunara, saptamanale, zilnice ;

• -coordoneaza activitatea de servisare a politelor vandute.

Fisiere in arhiva (1):

  • Accesul unui Broker la Sistemul Bursei Romanesti.doc