AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 48 în total
Cuvinte : 10368
Mărime: 188.93KB (arhivat)
Cost: 5 puncte
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Olariu Ioana
UNIVERSITATEA DIN BACĂU FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICE SPECIALIZAREA MARKETING

Extras din document

Prezentarea S.C. AIG LIFE ASIGURARI ROMANIA S.A.

S.C. AIG LIFE ASIGURARI ROMANIA S.A. infiintata in baza legii nr.31/1990, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/12746/1998, avand codul fiscal 11304080, autorizata de Comisia de Spraveghere a Asigurarilor – Cod Unic: RA-030/10.04.2003, cu sediul in Bucuresti B-dul Lascar Catargiu, Nr. 47-53, sector 1, are ca obiact de activitate incheierea de polite de asigurare de viata si asigurari de persoane aletele decat cele de viata.

Pozitia AIG Life Romania este sustinuta de expertiza principalului sau actionar: Alico - American Life Insurance Company

AMERICAN INTERNATIONAL GROUP a avut contacte indirecte cu clientii sai de pe piata romaneasca inca din anul 1979, cand a devenit reasiguratorul ADAS. Din 1994, Compania a intrat pe piata din Romania, sub numele de AIG Romania, ocupandu-se de riscuri comerciale si industriale.

Inca de la inceput, AIG Romania si-a stabilit teluri ambitioase, conform cu forta internationala a grupului, fiind prima companie de pe piata care ofera servicii garantate pentru companiile romanesti si obtinand premiul pentru cea mai buna polita a anului 2000.

Activitatea de vanzari de asigurari de viata a inceput in 1998, odata cu infiintarea AIG Life Romania - Divizia Asigurari de Viata in Bucuresti, Brasov, Cluj, Oradea Timisoara si Constanta. In prezent, AIG Life are agentii si puncte de lucru deschise in 13 orase, incluzand Arad, Baia Mare, Pitesti, ploiesti, Galati, Tg. Mures si Satu Mare; sediul central Companiei este la Europe Houde, B-dul Lascar Catargiu, 51-53, Bucuresti.

Printre companiile care au avut incredere in AIG Life se numara Nokia, Procter & Gamble, Coca Cola, Sidex, Marriott, Petrom, Orange, companii respectabile, care sunt recunoscute pentru standardele si calitatea activitatii desfasurate.

AIG Life Romania a sarbatorit la sfarsitul anului trecut 10 ani de activitate in asigurari de viata. 10 ani de crestere si stabilitate. Succesul companiei este construit pe experienta si rezultatele obtinute pe plan local, cat si datorita expertizei aduse la nivel global de actionarul sau, American Life Insurance Company (Alico).

Alico este un lider international in asigurari de viata cu reputatie solida construita in cei peste 85 de ani de cand ofera servicii clientilor din lumea intreaga. Compania se adreseaza persoanelor fizice si juridice cu produse si servicii de asigurari de viata, de accident si sanatate, planuri de pensie si solutii de administrare a portofoliilor de investitii. Printr-o retea extinsa de peste 40.000 de agenti, brokeri si institutii financiare si 11.000 de angajati in 54 de tari, Alico ofera servicii pentru 19 milioane de clienti la nivel mondial.

Alico are birouri, sucursale si companii afiliate deschise in piete emergente, aflate in dezvoltare sau deja mature din Europa, Asia, Orientul Mijlociu, Africa si America Latina. Alico are sediul principal in Wilmington, Delaware si birouri centrale regionale in Tokyo, Paris, Atena, Dubai si Santiago, Chile.

Înfiinţată în 1921, Alico şi-a construit o reputaţie solidă prin încrederea câştigată din partea clienţilor, partenerilor şi angajaţilor transformând compania în una dintre cele mai mari şi profitabile organizaţii de asigurări de viaţă din lume.

Prezenţa globală, regională şi locală îi oferă un avantaj evident şi o înţelegere profundă a necesităţilor pieţei, a categoriilor de produse şi a promovării adecvate, alături de management-ul mijloacelor de distribuţie.

Încă de la început, Alico a respectat un set de principii de control al riscului care i-a oferit o supraveghere riguroasă asupra tehnicilor de preţ al produselor, asupra investiţiilor şi raportării financiare.

În calitate de acţionar, Alico îşi susţine angajamentul pentru dezvoltarea operaţiunilor în fiecare ţară unde este prezentă, în acelaşi mod dinamic şi profitabil cu care şi-a obişnuit clienţii şi partenerii.

OFERTA AIG LIFE ASIGURARI ROMANIA

Categorii produse

I. Produse individuale

• UltraMED

• ExtraMED

• Capital Invest

• Junior Invest

• Renta Extra

• Life Extra

• Capital Extra

• Junior Extra

• Life Protect

• Life Cover Plus

• Life Support

• AIG Life Romania - Protector

II.Produse de grup

Această clasă de asigurări include divizia de Beneficii pentru angajaţi şi relaţiile cu instituţii financiare. Tot aici sunt încadrate şi campaniile de marketing direct organizate de AIG Life.

I.TIPURI DE PRODUSE INDIVIDUALE

1.UltraMED

Este cel mai complet program de asigurare de sanatate din Romania care ofera sprijin financiar necesar in cazul diagnosticarii cu o afectiune grava, incluzand o vasta acoperire pentru 32 de afectiuni grave.

Stim ca in cazul unor situatii extreme ce pot aparea in viata ta, precum diagnosticarea cu o afectiune grava, ai nevoie imediata de bani pentru a lupta cu boala. Din acest motiv am creat programul de asigurare de sanatate UltraMED. Acesta iti pune la dispozitie o suma de pana la 800.000 lei (in functie de prima platita), bani care te pot ajuta sa ai acces la tratamentul optim.

Preview document

AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 1
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 2
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 3
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 4
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 5
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 6
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 7
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 8
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 9
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 10
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 11
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 12
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 13
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 14
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 15
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 16
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 17
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 18
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 19
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 20
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 21
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 22
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 23
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 24
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 25
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 26
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 27
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 28
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 29
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 30
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 31
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 32
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 33
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 34
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 35
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 36
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 37
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 38
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 39
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 40
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 41
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 42
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 43
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 44
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 45
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 46
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 47
AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare - Pagina 48

Conținut arhivă zip

  • AIG Life Asigurari - Tehnici de Vanzare.doc

Alții au mai descărcat și

Managementul Vânzării

1. Introducere Vanzarea eficienta este importanta pentru succesul celor mai multe tipuri de afaceri. Indiferent daca tratati direct cu clientul...

Infiintarea unei Afaceri - Covrigi

Capitolul I Motivaţia alegerii produsului Piaţa produselor de patiserie ( unde se încadrează şi covrigii) înregistrează o creştere constantă, atât...

Piata de Asigurari din Romania

Cap.1. Istoric al asigurarilor Aparitia ideii de asigurare Putem spune, intr-un fel, ca asigurarea a aparut odata cu aparitia societatii umane....

Strategii de Vanzare

Strategii de vanzare Cele mai frecvent întâlnite în practica si recunoscute ca eficacitate sunt considerate a fi strategiile bazate pe matricea...

Politica de Distributie

I. DISTRIBUTIA-CONTINUT SI ROL Valorificarea oportunitatilor pietei si finalizarea efectiva a activitatii intreprinderilor producatoare de bunuri...

Tehnici de Vanzare si Negociere la Hilton

Este o incercare a doi (sau mai multi) parteneri de a ajunge la un compromis reciproc acceptabil. In cazul in care interesele partenerilor, prin...

Romania in Ecuatia Integrarii Europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Asigurări

Piata globala a asigurarilor 1.1.1. Notiune, caracterizare generala Totalitatea tranzactiilor interne si internationale de asigurari si...

Ai nevoie de altceva?