Analiza Comparativa Pentru Tabletele de Ciocolata Heidi si Anidor

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Analiza Comparativa Pentru Tabletele de Ciocolata Heidi si Anidor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 9 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: NEACŞU NICOLETA

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

CAP.1. DESCRIEREA COMPANIILOR SI A PRODUSELOR

1.1. COMPANIA HEIDI CHOCOLATS SUISSE

Ciocolata HEIDI îşi are originile în Alpii elveţieni, la producătorul de praline Confiseur Laderach AG. Aici se produc de două generaţii praline de cea mai buna calitate.Astăzi ciocolata Laderach este prezentă în hoteluri, restaurante şi cofetării din întreaga lume. In Romania succesul grupului Laderach este continuat de Heidi Chocolats Suisse.Compania a luat fiinţă in 1994 cu 15 oameni, iar in prezent numară peste 300 de angajaţi.Directorul de producţie este elveţian (Konrad Hafner), la fel şi regulile. Păstrând caracterul inovativ al firmei elveţiene, Heidi a stabilit noi standarde in producţia ciocolatei în Romania. Primul său produs a fost crema de ciocolată cu alune. A fost primul producător care a oferit publicului tabletele cu cappuccino. De asemenea, Heidi a fost prima companie care a produs un larg sortiment de figurine de ciocolată. Mai precis, in 1996 incepe sa producă iepuraşi de Paşte. Dorind să-şi respectele numele si să-şi răsfeţe cumpărătorii cu tot ce e mai bun, Heidi a fost primul producător din Romania de tablete cu alune intregi caramelizate prin manufactură.Urmând dezvoltarea pieţei din România şi dezvoltarea segmentului premium, Heidi a lansat cu succes tabletele Tiramisu şi Cappuccino. Mai mult, deşi mulţi sorteau eşecului lansarea unor sortimente mai speciale, Heidi a câstigat pariul cu scepticii şi a dovedit o elevare constantă a consumatorilor de ciocolată din Romania care au primit cu bine ciocolata amaruie

Pe lânga inovaţie si calitate secretul succesului este asigurat de utilizarea ingredientelor atent selecţionate in combinaţii specifice ce au ca rezultat final un gust savuros, caracteristic produselor , de crearea si respectarea cu strictete a reţetelor proprii, de diversitatea ofertei prin oferirea unei game de produse de ciocolata cit mai diversificată, potrivită diverselor momente de consum.

Heidi Dark Extreme este un produs din gama premium, recomandat cunoscătorilor care te invită la aventura extremă a gustului! Tableta extrem de fină, puternic aromată şi cu gust plin de cacao se topeşte uşor în gură eliberând arome amărui, lemnoase, florale şi la sfarşit uşor vanilate. Mesajul pe care îl transmite Heidi este:“Pasiunea pentru ciocolată”.

1.2. FIRMA SUPREME GROUP

Grupul Supreme a fost înfiinţat în anul 1991 de către cetăţenii libanezi Jihad Maurice Jabra şi Johnny Jabra. Supreme Group este constituit dintr-un număr de companii private ce acţionează în domeniul alimentar, având propriile unităţi de producţie şi distribuţie, şi anume: Supreme Chocolat, producător de ciocolată şi biscuiţi, Supreme Imex, procesator de cafea pentru Kraft Foods, Supreme Gourmet, compania care operează cafenele, şi divizia de distribuţie Supreme Distribution.

In 1992 ia fiinţă prima facilitate de producţie din cadrul grupului specializată în producţia de cafea, incepe comercializarea produselor de cafea sub marca Nova Brasilia in anul 1993, se incepe extinderea produselor pe bază de cafea şi lansarea unor mărci noi odată cu 1995.Are loc înfiinţarea unei societăţi de distribuţie în vederea îmbunătăţirii serviciilor oferite partenerilor de afaceri. In 2001, mărcile de cafea ale grupului sunt achiziţionate de compania Kraft Foods.Grupul preia pachetul de acţiuni şi controlul asupra unei fabrici de ciocolată şi la sfârşitul anului lansează pe piaţă primele produse în categoria ciocolatei. În numai trei ani compania a înregistrat o creştere spectaculoasă ajungând să se numere în primii trei producători de ciocolată din România. 2004 este anul in care investiţiile grupului se îndreaptă în noi direcţii de dezvoltare, finalizînd prima facilitate de producţie de biscuiţi, iar in 2005 primele produse de biscuiţi vor fi lansate pe piaţă.

Fisiere in arhiva (1):

  • Analiza Comparativa Pentru Tabletele de Ciocolata Heidi si Anidor.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA TRANSILVANIA FACULTATEA DE ŞTIINTE ECONOMICE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR ECONOMIA COMERŢULUI TURISMULUI ŞI SERVICIILOR