Baza de Date Destinata unei Banci

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Baza de Date Destinata unei Banci.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere doc, mdb de 15 pagini (in total).

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Logica Banica

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Definiție : Baza de date este unul dintre instrumentele fundamentale utilizat pentru organizarea informației. Baza de date reprezintă o colecție de date organizate pentru a facilita căutarea și regăsirea rapidă prin intermediul calculatorului. Reprezintă structuri pe care sunt

construite majoritatea sistemelor informatice. Bazele de date sunt structurate astfel încât să faciliteze stocarea , regăsirea, modificarea

și ștergerea datelor în concordanță cu diferite operații de procesare a datelor.

Scopul unei baze de date . Printre cele mai importante avantaje înlucrul cu o bază de date electronică se numără: 1) Viteza mărită şi posibilitatea de a stoca un volum mare de date; 2) Introducerea şi editarea comodă a datelor, precum şi stocarea şi căutareauşoară a acestora; 3) Posibilitatea de pregătire a unor rapoarte precise, în forma dorită şiutilizând datele de la un moment dat; 4) Asigurarea partajării datelor cu ajutorul altor aplicaţii sau a altor calculatoare; 5) Asigurarea securităţii datelor împotriva accidentelor 6) Această bază de date este destinată unei bănci, care oferă credite .

Scopul bazei mele de date . Baza creată de mine poate fi folosită de o bancă care acordă credite atât persoanelor fizice , cât și juridice . Am indicat doar cele mai importante date , astfel încât să fie necesare date elementare despre client și scadența la care va întoarce creditul . Creditele au anumite coduri , astfel încât să indice doar numărul creditului și să se autoindice suma . În interogare putem să aflăm suma pe care o ia și dobânda pe o va întoarce băncii . Raportul ne oferă informația structurată a interogării , aranjată foarte bine în pagină . Prin autoexecul creat facilităm adăugarea informațiilor și conform lui se va porni automat formularul în care se vor încărca date referitor la client și credit și ca să nu caute prin baza de date formularul . Desigur dacă dorește poate ține shift apăsat autoexecul nu se va porni.

Pentru început am inventat o un plan pe hârtie a bazei de date , care să fie folositor unei bănci , dar desigur și rațional .

Pentru început am creat o bază de date , care am numit-o DB1 și care am salvat-o în My Douments

În baza nou creată alegem Create table in Design view și introducem datele .

Baza creată de mine are 3 tabele , fiecare tabelă având date , care trebuie să fie legate între ele .

Prima tabelă creată a fost :

Fisiere in arhiva (2):

  • Baza de Date Destinata unei Banci.doc
  • Baza de Date Destinata unei Banci.mdb

Alte informatii

Universitatea din Pitești Facultatea : Științe Economice Specializarea : Finanțe și Bănci