Cafenea Unique

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Cafenea Unique.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Turcan. Efanasi

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Economie

Cuprins

1. Sumar 3
2. Scopul şi strategia 4
3. Afacerea şi serviciul 4
4. Piaţa şi clienţii 6
5. Publicitatea şi promovarea serviciului 7
6. Concurenţa 7
8. Managementul şi personalul 8
9. Planul financiar 8
10. Evaluarea riscurilor 8

Extras din document

1. Sumar

Café Unique se v-a deschide in iunie 2011, bd. Mircea Cel Bătrân 3 şi va deveni un loc atrăgător pentru tineretul stilat şi modern. Apariţia unui local de confort cu interior modern, bucătăria perfectă şi atmosfera de neuitat.

Café Unique vă propune

Terasa spaţioasă, înconjurată de verdeaţă şi mobilierul comod vă invită să vă relaxaţi într-o atmosferă liniştită şi plăcută. Acoperişul mobil permite oaspeţilor să nu se simtă într-un spaţiu închis şi incomod. La fel, mai dispunem şi de o sală pentru cei care nu fumează. Un detaliu specific în interiorul liniştit şi menţinut, este un acvariu mare cu "locuitori" destul de rari pentru spaţiu nostru.

Confortul absolut în "detalii": ecrane plasmă, serviciu gratis internet şi, pe lîngă toate, fără limită. Desigur, interiorul este o componentă importantă a oricărui Café dar, ca regulă, principalul criteriu de selecţie rămâne a fi bucătăria.

Bucătăria în Café Unique - este o întreagă gamă de gusturi, bazate pe o singură idee - naturalitatea, prospeţimea şi utilitatea produselor. Toate bucatele, fără excepţie sunt lipsite de componente artificiale, coloranţi şi altor adaosuri nenaturale.

Meniul Café Unique dispune de mai multe poziţii. Un loc deosebit în meniu îl ocupă patiserie şi cofetărie.

Amatorii bucătăriei clasice nationale vor avea posibilitatea să aleagă din mai mult de 30 de feluri de cofetărie şi patiserie, printre care trebuie să fie menţionate „Tort Charlota”, „Tort cu frişcă şi fructe”, „Tort Charlota”,,.

Istoria dulce a cafenelei pe drept este una din cele mai gustoase. Adevăratul "Tiramisu", italian este de un gust, că vi se pare, că numai ce a fost adus din Italia. Gustând o dată, în mod obligatoriu, această bucată va fi inclusă în meniul dumneavoastră de plăcere.

Continuând tema băuturilor: limonadă, sangria... nu putem să nu menţionăm cocktailuri alcoolice şi non-alcoolice, care sunt de mai mult de 40 de feluri. Un adaos plăcut este şi kalianul care este foarte popular astăzi.

În Café Unique poate fi organizat un fouchette, poate fi comandat un banchet sau să serbaţi un jubileu de neuitat.

Café Unique organizează şi servicii de catering...

Noi oferim o gamă largă de: Torturi pentru aniversări, nunţi; prăjituri; patiserie; panificatie; Cofee Break.

Indiferet de timpul ales pentru vizită - meniul bogat, interiorul confortabil şi personalul atent nu vă vor lăsa indiferenţi.

2. Scopul şi strategia

Scopul întreprinderii: este satisfacerea necesităţilor populaţiei mun. Chişinău cu produse alimentare (patiserie) şi prestarea de servicii prin activitatea de antreprenoriat pentru realizarea intereselor sociale şi economice ale membrilor asociaţi pe baza beneficiului obţinut.

Pentru realizarea scopurilor propuse întreprinderea va practica următoarele genuri de activitate:

• Producerea şi realizarea la comandă a torturilor, cofetărie, patisserie, prăjituri, panificaţie,

• La moment, concurenţa nu este mare

• Preţuri accesibile

• Program de lucru favorabil

• Calitate înalta

• O gamă largă de servicii prestate

Preţul poduselor prestate, precum şi preţul livrării va fi acceptabil.

În scopul înfăptuirii proiectului, Café Unique îşi propune propune în primii trei ani:

• Să-si atragă clienţi constanţi prin prestarea serviciilor de calitate înaltă

• Să utilizeze la maximum toate posibilităţile pentru a se stabili ferm pe piaţă

• Sa atingă un venit dein prestări şi un profit net în mărime satisfăcătoare pentru rambursarea creditului solicitat

3. Afacerea şi serviciul

Café Unique

Produsul care va fi fabricat de societate şi anume produsele de patiserie şi băuturile (non)alcoolice va satisface cele mai rafinate gusturi ale celor mai alintaţi gurmanzi. Produsul firmei noastre este orientat spre satisfacerea nevoilor zi de zi, fie zi de lucru, fie zi de sărbătoare.

Tortul, cofetărie, patisserie şi băuturile propusă de Café Unique va avea gusturi diferite şi specifice. Acest gust se va datora condimentelor proaspete şi neobişnuite, de obicei neutilizate de alţi producători de “Café”, din cauza că produsele se fabrică după o recetă unica transmisă din cei mai vestiti bucătari şi brutari. Denumirea produselor (torturi, patisserie, cofetărie) va fi la fel diferită, aceasta depinzând de materia primă şi condimentele folosite la fabricarea produsului finit.

Fisiere in arhiva (1):

  • Cafenea Unique.doc